Versplein Presikhaaf in Arnhem krijgt vier nieuwe huurders | RetailDetail

Versplein Presikhaaf in Arnhem krijgt vier nieuwe huurders

Versplein Presikhaaf in Arnhem krijgt vier nieuwe huurders
Foto: Wereldhave

In het winkelcentrum Presikhaaf in Arnhem komen vier nieuwe winkels: eigenaar Wereldhave heeft contracten gesloten met Delicatessehoff, Multivlaai, Roosters Maaltijden & Grill en Slagerij De Haas voor het nieuwe Versplein Presikhaaf. Dat opent volgende maand.

 

"Bewezen combinatie van supermarkten met versaanbod"

Het winkelcentrum Presikhaaf ondergaat momenteel een grondige renovatie: Wereldhave geeft het winkelcentrum naar eigen zeggen een complete metamorfose om het te moderniseren en verbeteren. Begin dit jaar opende de nieuwe ingang aan de Oostzijde al, gevolgd door nieuwe supermarkten van Aldi en Albert Heijn

 

Tegenover die supermarkten komt nog een Versplein: "De bewezen combinatie van supermarkten met kwalitatief hoogwaardig versaanbod creëert een vers cluster om herhaalbezoek te stimuleren. Daarnaast krijgt het winkelcentrum nieuwe entrees, nieuwe en verhoogde puien, een nieuwe vloer en openbare faciliteiten om de customer journey te verbeteren", aldus businessunitmanager Jeroen Verwolf.

 

Renovatiewerken Presikhaaf nog tot 2019

Vanaf nu zullen steeds meer nieuwe en vernieuwde winkels hun deuren openen  in Presikhaaf: de officiële opening van het Versplein staat gepland voor volgende maand, maar de eerste winkels zijn er al opgeleverd. Daar komen nu nog vestigingen bij van Delicatessehoff (106m²), Multivlaai (30m²), Roosters Maaltijden & Grill (125m²) en Slagerij De Haas (104m²). 

 

Versplein Presikhaaf is overigens op een unit na compleet verhuurd, in het winkelcentrum zelf zijn volgens de vastgoedeigenaar nog maar enkele units beschikbaar. De vernieuwing van Presikhaaf zal nog tot begin 2019 zal duren, maar het centrum blijft gedurende de hele vernieuwing wel open voor publiek. 

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Gerelateerde items

Carrefour België rondt kaap van 300 Express-winkels

24/04/2018

Morgenavond opent Carrefour zijn 300ste Express-winkel in België, nummer 92 alweer in de Brusselse regio. Dat is een belangrijke mijlpaal voor de winkelketen, die in de nieuwe Express ook zijn herwerkt winkelconcept voor doorgaande klanten lanceert.

“Heeft het centrum van Namen nog een winkelcentrum nodig?”

24/04/2018

Een jaar nadat Besix het project voor een winkelcentrum in Namen overkocht, lijkt de groep het Burgerforum niet te kunnen overtuigen van zijn voorstellen. De grote uitdaging: de lokale handel stimuleren, maar zónder verlies van groene publieke ruimte.

Mayonaisemerk Hellmann’s opent eigen deli in Antwerpen

23/04/2018

Op de Antwerpse Grote Markt heeft Unilever voor haar sauzenmerk Hellmann’s een deli in New Yorkse stijl geopend. De broodjes- en burgerbar “Richard’s by Hellmann’s” is wel slechts een pop-up, die zes weken open blijft.

Jysk wil naar 100 winkels in België

23/04/2018

Het Deense Jysk opent dit jaar nog elf nieuwe woonwinkels in België, wat het totale aantal vestigingen op 17 zou brengen. Op termijn wil de woonketen, zowat de Deense tegenhanger van woongigant Ikea, een honderdtal winkels in ons land.

JD.com gaat duizend winkels per dag openen

17/04/2018

JD.com heeft plannen om maar liefst duizend supermarkten per dag te openen in China. Met dit indrukwekkende streefdoel zet het tweede grootste e-commercebedrijf van het land zijn ambities om ook de offline markt te veroveren, kracht bij.

Winkelstad Sint-Niklaas herrijst als een feniks

17/04/2018

Dacht u ook dat Sint-Niklaas een kleine twintig jaar geleden was doodgeknepen door het Waasland Shopping Center? Think again! Wij gingen een kijkje nemen en ontdekten een stad in een wervelende opwaartse spiraal.