Versplein Presikhaaf in Arnhem krijgt vier nieuwe huurders | RetailDetail

Versplein Presikhaaf in Arnhem krijgt vier nieuwe huurders

Versplein Presikhaaf in Arnhem krijgt vier nieuwe huurders
Foto: Wereldhave

In het winkelcentrum Presikhaaf in Arnhem komen vier nieuwe winkels: eigenaar Wereldhave heeft contracten gesloten met Delicatessehoff, Multivlaai, Roosters Maaltijden & Grill en Slagerij De Haas voor het nieuwe Versplein Presikhaaf. Dat opent volgende maand.

 

"Bewezen combinatie van supermarkten met versaanbod"

Het winkelcentrum Presikhaaf ondergaat momenteel een grondige renovatie: Wereldhave geeft het winkelcentrum naar eigen zeggen een complete metamorfose om het te moderniseren en verbeteren. Begin dit jaar opende de nieuwe ingang aan de Oostzijde al, gevolgd door nieuwe supermarkten van Aldi en Albert Heijn

 

Tegenover die supermarkten komt nog een Versplein: "De bewezen combinatie van supermarkten met kwalitatief hoogwaardig versaanbod creëert een vers cluster om herhaalbezoek te stimuleren. Daarnaast krijgt het winkelcentrum nieuwe entrees, nieuwe en verhoogde puien, een nieuwe vloer en openbare faciliteiten om de customer journey te verbeteren", aldus businessunitmanager Jeroen Verwolf.

 

Renovatiewerken Presikhaaf nog tot 2019

Vanaf nu zullen steeds meer nieuwe en vernieuwde winkels hun deuren openen  in Presikhaaf: de officiële opening van het Versplein staat gepland voor volgende maand, maar de eerste winkels zijn er al opgeleverd. Daar komen nu nog vestigingen bij van Delicatessehoff (106m²), Multivlaai (30m²), Roosters Maaltijden & Grill (125m²) en Slagerij De Haas (104m²). 

 

Versplein Presikhaaf is overigens op een unit na compleet verhuurd, in het winkelcentrum zelf zijn volgens de vastgoedeigenaar nog maar enkele units beschikbaar. De vernieuwing van Presikhaaf zal nog tot begin 2019 zal duren, maar het centrum blijft gedurende de hele vernieuwing wel open voor publiek. 

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Gerelateerde items

Fox & Cie opent 17e speelgoedwinkel in Doornik

21/06/2018

De Waalse speelgoedketen Fox & Cie heeft haar zeventiende vestiging geopend in het Doornikse winkelcentrum Les Bastions. "Welke crisis in de speelgoedmarkt?", vraagt de keten zich af.

"Winkelcentra worden hypergeconnecteerde microsteden"

20/06/2018

Het Londense winkelcentrum Westfield viert zijn tiende verjaardag met een blik op de toekomst: Westfield onthult een futuristische strategie ‘Destination 2028’ met leverdrones, slimme wc’s, moestuinen en bezinningsruimtes.

Westland Shopping krijgt groen licht voor vernieuwing

19/06/2018

Westland Shopping Center in Anderlecht mag van de overlegcommissie de geplande renovatiewerken uitvoeren. Tegen 2020 moet het winkelcentrum een volledige make-over krijgen, met ook een fikse uitbreiding erbij.

Afound, het eerste outletplatform van H&M, van start in Zweden

15/06/2018

Afound, een nieuwe multimerkenformule van de H&M Group, is deze week van start gegaan in Zweden. De eerste twee winkels openden in Stockholm en Malmö: samen met het webplatform zijn ze een outletmarktplaats voor modekoopjes.

CRU strijkt neer op Antwerpse Groenplaats

12/06/2018

Colruyt gaat volgend jaar een CRU-markt openen in Antwerpen: de luxeketen van de Halse groep krijgt een stekje op de Groenplaats. De uitbreiding gaat ten koste van Wijnegem, en van een Spar.

Karstadt wil het warenhuis heruitvinden in Berlijn-Tegel

12/06/2018

Karstadt opent op de Berlijnse luchthaven Tegel voor het eerst in dertig jaar een gloednieuw warenhuis in de hoofdstad. De nieuweling moet een baken van vernieuwing worden, met een uniek aanbod dat volledig is aangepast aan de locatie.