Winkelcentra Klépierre klaar voor Black Friday

Winkelcentra Klépierre klaar voor Black Friday

De winkelcentra van vastgoedspecialist Klépierre in België en Frankrijk zijn klaar voor de start van Black Friday. Tijdens het weekend van 27 tot 29 november zal een groot deel van de handelaars in de winkelcentra kortingen aanbieden.

Ready Boys

Klépierre mikt tijdens het weekend van 27 tot 29 november op een totaal van 3 miljoen bezoekers, die samen een omzet van ongeveer 30 miljoen euro moeten genereren. Meer dan 80 procent van de handelaars zal tijdens die dagen kortingen geven en ook Klépierre zelf wil dankzij een betere winkelervaring op die dagen de klanten aanzetten om meer uit te geven.


Een voorbeeld: Klépierre wil de 'Ready Boys' gaan uittesten in het winkelcentrum Passages in Boulogne-Billancourt. Die moeten klanten helpen tijdens het shoppen, zodat ze op een ontspannen manier kunnen winkelen. De Ready Boys krijgen ook speciaal voor Black Friday vitaminedrankjes en energierepen mee, die ze kunnen uitdelen aan vermoeide klanten. Als het proefproject een succes is, zal het volgend jaar ingezet worden in meerdere winkelcentra en kan de service ook tijdens andere evenementen gebruikt worden.


Het is geen verrassing dat Klépierre sterk wil inzetten op Black Friday. Uit een onderzoek blijkt immers dat 75 procent van de Fransen wil gaan shoppen tijdens die dag. 30 procent van de 25- tot 34-jarigen willen er zelfs speciaal een vrije dag voor nemen.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Meer bezoekers voor Belgische winkelcentra

18/10/2017

De winkelcentra die zijn aangesloten bij de Belgian Luxembourg Council of Retail and Shopping Centers (BLSC) hebben het voorbije kwartaal meer bezoekers over de vloer gekregen. Het was de eerste stijging in meer dan twee jaar.

Woluwe Shopping Center kan half miljard opleveren

17/10/2017

Het Nederlandse Eurocommercial Properties heeft 468 miljoen euro over voor de overname van het Woluwe Shopping Center. Dat is een stuk meer dan de 300 miljoen euro waar een tijd geleden sprake van was.

Geen winkelcentrum meer aan The Loop in Gent

16/10/2017

Er komt geen groot winkelcomplex aan The Loop in Gent. Er is nog weinig draagvlak voor het project en dus heeft het stadsbestuur besloten om er de stekker uit te trekken. De plannen lagen al sinds 2010 op tafel.

Strada-project in La Louvière staat op uit de doden

10/10/2017

Het Strada-project in La Louvière, dat al een tijdje dood en begraven was, lijkt er nu toch te komen. Ontwikkelaar Wilhelm & Co is zelfs al begonnen met de verkoop van de eerste negentig appartementen die deel uitmaken van het project.

Winkelcentrum Rive Gauche groot succes

25/09/2017

Rive Gauche, het nieuwe winkelcentrum in Charleroi, is een groot succes. In de eerste zes maanden na opening kreeg het al vier miljoen bezoekers over de vloer. Het is zo meteen het drukste winkelcentrum van Wallonië.

97 procent van The Mint al verhuurd

20/09/2017

Binnenkort opent na een renovatie van twee jaar het winkelgedeelte van het Muntcentrum onder de naam The Mint. Ondertussen zijn 97% van de winkelruimtes al ingevuld: onder andere Decathlon en Uniqlo vestigen zich voor het eerst in het centrum van Brussel.

Back to top