Winkelcentra Klépierre klaar voor Black Friday

Winkelcentra Klépierre klaar voor Black Friday

De winkelcentra van vastgoedspecialist Klépierre in België en Frankrijk zijn klaar voor de start van Black Friday. Tijdens het weekend van 27 tot 29 november zal een groot deel van de handelaars in de winkelcentra kortingen aanbieden.

Ready Boys

Klépierre mikt tijdens het weekend van 27 tot 29 november op een totaal van 3 miljoen bezoekers, die samen een omzet van ongeveer 30 miljoen euro moeten genereren. Meer dan 80 procent van de handelaars zal tijdens die dagen kortingen geven en ook Klépierre zelf wil dankzij een betere winkelervaring op die dagen de klanten aanzetten om meer uit te geven.


Een voorbeeld: Klépierre wil de 'Ready Boys' gaan uittesten in het winkelcentrum Passages in Boulogne-Billancourt. Die moeten klanten helpen tijdens het shoppen, zodat ze op een ontspannen manier kunnen winkelen. De Ready Boys krijgen ook speciaal voor Black Friday vitaminedrankjes en energierepen mee, die ze kunnen uitdelen aan vermoeide klanten. Als het proefproject een succes is, zal het volgend jaar ingezet worden in meerdere winkelcentra en kan de service ook tijdens andere evenementen gebruikt worden.


Het is geen verrassing dat Klépierre sterk wil inzetten op Black Friday. Uit een onderzoek blijkt immers dat 75 procent van de Fransen wil gaan shoppen tijdens die dag. 30 procent van de 25- tot 34-jarigen willen er zelfs speciaal een vrije dag voor nemen.

Tags: