Winkelcentrum De Commanderie bij start 86% verhuurd

Winkelcentrum De Commanderie bij start 86% verhuurd

In Bilzen is het winkelcomplex De Commanderie nu ook officieel ingehuldigd. Het gaat om een binnenstedelijk project van ruim 4.000 m², waarvan al 86 procent is verhuurd of verkocht.

Mix van lokale en internationale retailers

Als retailmerken konden initiatiefnemers Group GL en Vestio al onder meer Hunkemöller, Ici Paris XL, Hema, Spar, Takko Fashion, Veritas en Zeeman aantrekken. Daarnaast tekenen met Milano herenmode, juwelier Frank Hellinx en Colson schoenen ook lokale middenstanders present. De meeste winkels openden de voorbije weken al de deuren.

 

De Commanderie omvat verder een ondergrondse parking met 71 publieke plaatsen, die aan de stad Bilzen werd overgedragen. Zoals overal in Bilzen kan men in de ondergrondse parking 2 uur gratis parkeren, daarna betaal je 2 euro per uur. Met de opening van parking De Commanderie beschikt Bilzen nu in totaal trouwens over 1.680 gratis parkeerplaatsen.

 

Zowel de initiatiefnemers als het stadsbestuur zijn enthousiast over het project: de Commanderie creëert immers een doorsteek tussen de Markt en de Romboutstraat, waardoor de winkellus Markt-Romboutstraat-Korenstraat-Onze Lieve Vrouwstraat en Markt vervolledigd wordt. Als teken van de opwaardering van de Romboutstraat opende Universal Decor daar recentelijk trouwens al een nieuwe showroom van 400 m².

Tags: