Winkelcentrum Middenwaard krijgt vijf nieuwe winkels | RetailDetail

Winkelcentrum Middenwaard krijgt vijf nieuwe winkels

Winkelcentrum Middenwaard krijgt vijf nieuwe winkels
Foto: Wereldhave

Het vernieuwde winkelcentrum Middenwaard in Heerhugowaard krijgt vijf nieuwe winkels: Wereldhave heeft overeenkomsten gesloten met C&A, La Place, Jeans Centre, Big Bazar en Terstal. Midden 2018 moeten alle winkels open zijn.

 

Grootste overdekte winkelcentrum van Noord-Holland

Nog voor de vernieuwing heeft vastgoedbelegger Wereldhave contracten afgesloten voor de vijf nieuwe winkels in Middenwaard. C&A wordt er de grootste nieuwkomer, met een oppervlakte van zo’n 1.500m², maar ook discountketen Big Bazar krijgt een vestiging van 780m². De winkel van C&A wordt ook pas de derde winkel in Nederland volgens het nieuwste winkelconcept van de kledingketen.


Wereldhave nam het winkelcentrum, dat het 'Hart van Middenwaard' wordt genoemd, in 2015 over en startte in het najaar van 2017 met een grootschalige vernieuwing. Niet alleen wordt de uitstraling van het centrum gemoderniseerd, er worden ook faciliteiten toegevoegd en winkelunits herverkaveld of beter ingedeeld. Midden in het centrum komt ook een nieuwe passage, die voor een betere routing moet zorgen.


De eerste winkels zijn inmiddels opgeleverd, midden 2018 zullen alle nieuwe winkels naar verwachting open zijn. Ongeveer 90 procent van alle nieuwe panden zijn ondertussen verhuurd. Middenwaard telt nu zo’n 150 winkels en 10 horecagelegenheden, het is daarmee het grootste overdekte winkelcentrum van Noord-Holland.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Gerelateerde items

Winkelstad Sint-Niklaas herrijst als een feniks

17/04/2018

Dacht u ook dat Sint-Niklaas een kleine twintig jaar geleden was doodgeknepen door het Waasland Shopping Center? Think again! Wij gingen een kijkje nemen en ontdekten een stad in een wervelende opwaartse spiraal.

Vernieuwd winkelcentrum Les Bastions mikt op 5 miljoen bezoekers

12/04/2018

Het bekende Doornikse shoppingcenter Les Bastions is op 12 april heropend na een stevige uitbreiding en een grondige make-over. Voor nieuwe impulsen zorgen trekkers als Zara en Bershka. Het project zet ook sterk in op diensten.

Lingerieketen Etam heropent vernieuwde winkels in Doornik en Woluwé

11/04/2018

De Franse lingerieketen Etam heropent deze maand twee winkels die het heeft vernieuwd. De winkels, in de winkelcentra van Woluwé en Doornik, openen op 14 en op 21 april de deuren.

“Alle retailers moeten zichzelf heruitvinden”

10/04/2018

Meer dan ooit is het de consument die beslist welke richting de retailmarkt uitgaat. Winkelketens moeten zichzelf heruitvinden, hun concepten in vraag stellen. Dat zeggen Jean Baheux en Jonathan Delguste van vastgoedadviseur Cushman & Wakefield.

Sneakerketen Size? opent in april in Antwerpen

04/04/2018

De keten van streetwear- en sneakerwinkels Size? opent in april zijn eerste Belgische vestiging in de IJzerenwaag in Antwerpen. Size? noemt zich een verhalenverteller en is onderdeel van JD Sports Fashion.

Brusselse restaurantketen Bon gaat op zoek naar investeerders

04/04/2018

De restaurantformule Bon, die vijf vestigingen in Brussel telt, wil nationaal uitbreiden en gaat daarom binnenkort op zoek naar kapitaal. De formule biedt gezonde fastfood en hoopt vanaf volgend jaar 3 à 4 nieuwe restaurants per jaar te openen.