Winkelcentrum Middenwaard krijgt vijf nieuwe winkels | RetailDetail

Winkelcentrum Middenwaard krijgt vijf nieuwe winkels

Winkelcentrum Middenwaard krijgt vijf nieuwe winkels
Foto: Wereldhave

Het vernieuwde winkelcentrum Middenwaard in Heerhugowaard krijgt vijf nieuwe winkels: Wereldhave heeft overeenkomsten gesloten met C&A, La Place, Jeans Centre, Big Bazar en Terstal. Midden 2018 moeten alle winkels open zijn.

 

Grootste overdekte winkelcentrum van Noord-Holland

Nog voor de vernieuwing heeft vastgoedbelegger Wereldhave contracten afgesloten voor de vijf nieuwe winkels in Middenwaard. C&A wordt er de grootste nieuwkomer, met een oppervlakte van zo’n 1.500m², maar ook discountketen Big Bazar krijgt een vestiging van 780m². De winkel van C&A wordt ook pas de derde winkel in Nederland volgens het nieuwste winkelconcept van de kledingketen.


Wereldhave nam het winkelcentrum, dat het 'Hart van Middenwaard' wordt genoemd, in 2015 over en startte in het najaar van 2017 met een grootschalige vernieuwing. Niet alleen wordt de uitstraling van het centrum gemoderniseerd, er worden ook faciliteiten toegevoegd en winkelunits herverkaveld of beter ingedeeld. Midden in het centrum komt ook een nieuwe passage, die voor een betere routing moet zorgen.


De eerste winkels zijn inmiddels opgeleverd, midden 2018 zullen alle nieuwe winkels naar verwachting open zijn. Ongeveer 90 procent van alle nieuwe panden zijn ondertussen verhuurd. Middenwaard telt nu zo’n 150 winkels en 10 horecagelegenheden, het is daarmee het grootste overdekte winkelcentrum van Noord-Holland.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Gerelateerde items

Tom&Co heeft 100 Franse locaties op het oog

21/06/2018

De Belgische dierenspeciaalzaak Tom&Co zet zijn opmars verder op de Franse markt. Zopas opende de 25ste winkel in Nantes, volgens een nieuw concept. Dit jaar zullen er nog zeven vestigingen volgen bij onze zuiderburen.

"Winkelcentra worden hypergeconnecteerde microsteden"

20/06/2018

Het Londense winkelcentrum Westfield viert zijn tiende verjaardag met een blik op de toekomst: Westfield onthult een futuristische strategie ‘Destination 2028’ met leverdrones, slimme wc’s, moestuinen en bezinningsruimtes.

Westland Shopping krijgt groen licht voor vernieuwing

19/06/2018

Westland Shopping Center in Anderlecht mag van de overlegcommissie de geplande renovatiewerken uitvoeren. Tegen 2020 moet het winkelcentrum een volledige make-over krijgen, met ook een fikse uitbreiding erbij.

Coolblue haalt 311 miljoen euro Belgische omzet

15/06/2018

De Nederlandse elektronicaretailer Coolblue realiseerde vorig jaar in België een recordomzet van 311 miljoen euro. Het bedrijf maakt ook bekend nieuwe, lokale depots te openen voor de uitrol van witgoed in Wallonië. 

Eerste Vlaamse Kiabi komt in Brugge

14/06/2018

Amper twee jaar nadat Kiabi de grens met ons land overstak, opent het Franse confectiemerk dit najaar al zijn zesde Belgische winkel. Die komt in Brugge en wordt meteen de allereerste vestiging op Vlaamse bodem.

Jumbo richt Belgische vennootschap op

13/06/2018

De Nederlandse supermarktketen Jumbo lijkt nu echt op weg naar België: ze heeft immers recent in Antwerpen de vennootschap bvba Jumbo België opgericht.