Auping opent eigen webshop

Auping opent eigen webshop

De Nederlandse beddenspecialist Auping heeft een eigen webshop gelanceerd. Daar verkoopt het bedrijf momenteel wel enkel nog maar beddentextiel, volledige bedden zijn voorlopig dus nog altijd enkel in de winkels te verkrijgen.

Webshop is een must

“Een webshop is in deze tijd geen keuze, maar een must”, stelt e-commercemanager Jeroen Raven volgens Twinkle. “Consumenten bepalen zelf hoe zij hun aankopen doen. De één shopt graag online, de ander wil het product zien en voelen en gaat naar de winkel. Met onze webshop zijn wij nu 24/7 beschikbaar voor de consument.”

 

Daarnaast geeft Auping ook veel informatie over zijn volledige assortiment en alles wat met nachtrust te maken heeft op de eigen website. Bezoekers kunnen zo al op voorhand nagaan welke matras het beste bij hen past en is er een checklist waarmee ze een bezoek aan de winkel kunnen voorbereiden.

 

Auping heeft ook een eigen app waarmee gebruikers een persoonlijk slaapprofiel kunnen samenstellen. Met die informatie kan in de winkel samen met een medewerker dan de perfecte matras worden gekozen. De app bevat net als de website ook tips om beter te slapen en een slaapcoach, die volgt of de gebruiker een goede nachtrust heeft.