Auping opent eigen webshop | RetailDetail

Auping opent eigen webshop

Auping opent eigen webshop

De Nederlandse beddenspecialist Auping heeft een eigen webshop gelanceerd. Daar verkoopt het bedrijf momenteel wel enkel nog maar beddentextiel, volledige bedden zijn voorlopig dus nog altijd enkel in de winkels te verkrijgen.

Webshop is een must

“Een webshop is in deze tijd geen keuze, maar een must”, stelt e-commercemanager Jeroen Raven volgens Twinkle. “Consumenten bepalen zelf hoe zij hun aankopen doen. De één shopt graag online, de ander wil het product zien en voelen en gaat naar de winkel. Met onze webshop zijn wij nu 24/7 beschikbaar voor de consument.”

 

Daarnaast geeft Auping ook veel informatie over zijn volledige assortiment en alles wat met nachtrust te maken heeft op de eigen website. Bezoekers kunnen zo al op voorhand nagaan welke matras het beste bij hen past en is er een checklist waarmee ze een bezoek aan de winkel kunnen voorbereiden.

 

Auping heeft ook een eigen app waarmee gebruikers een persoonlijk slaapprofiel kunnen samenstellen. Met die informatie kan in de winkel samen met een medewerker dan de perfecte matras worden gekozen. De app bevat net als de website ook tips om beter te slapen en een slaapcoach, die volgt of de gebruiker een goede nachtrust heeft.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Gerelateerde items

Iris Dierckx wordt nieuwe country manager Auping België

23/04/2018

Iris Dierckx wordt de nieuwe country manager van Auping België. Haar aanstelling volgt op het vertrek van Willem Stox, die de beddenspecialist in februari inruilde voor lingeriegroep Van de Velde

Jysk wil naar 100 winkels in België

23/04/2018

Het Deense Jysk opent dit jaar nog elf nieuwe woonwinkels in België, wat het totale aantal vestigingen op 17 zou brengen. Op termijn wil de woonketen, zowat de Deense tegenhanger van woongigant Ikea, een honderdtal winkels in ons land.

Antwerpen krijgt Belgische primeur Søstrene Grene

20/04/2018

In de Antwerpse Stadsfeestzaal opent op 18 mei de eerste Belgische winkel van Søstrene Grene de deuren. De Deense keten biedt allerhande hebbedingetjes en woonaccessoires aan.

Thierry Moubax (bpost): "Wie de boot niet wil missen, moet snel schakelen."

20/04/2018

Nog een grote naam voor het RetailDetail Congress van 26 april: bpost-marketingtopman Thierry Moubax zal er zijn visie geven over hoe marketing en handel in het algemeen ingrijpend zullen veranderen door de 'boom' in e-commerce.

Amazon telt al 100 miljoen Prime-abonnees

19/04/2018

E-commercegigant Amazon heeft de kaap van de honderd miljoen Prime-abonnees overschreden. En dat is maar een van de vele mijlpalen waarover CEO Jeff Bezos het heeft in zijn jaarlijkse brief aan de aandeelhouders.

“Tijd voor actie: kleinhandelaars online laten floreren”

18/04/2018

Vandaag kreeg fase 2 van de campagne “Het Internet. Ook uw zaak” zijn officiële aftrap in een Mechelse lederwarenwinkel. De campagne wil kleinhandelaars zo veel mogelijk aan een webshop helpen.