Auping opent eigen webshop | RetailDetail

Auping opent eigen webshop

Auping opent eigen webshop

De Nederlandse beddenspecialist Auping heeft een eigen webshop gelanceerd. Daar verkoopt het bedrijf momenteel wel enkel nog maar beddentextiel, volledige bedden zijn voorlopig dus nog altijd enkel in de winkels te verkrijgen.

Webshop is een must

“Een webshop is in deze tijd geen keuze, maar een must”, stelt e-commercemanager Jeroen Raven volgens Twinkle. “Consumenten bepalen zelf hoe zij hun aankopen doen. De één shopt graag online, de ander wil het product zien en voelen en gaat naar de winkel. Met onze webshop zijn wij nu 24/7 beschikbaar voor de consument.”

 

Daarnaast geeft Auping ook veel informatie over zijn volledige assortiment en alles wat met nachtrust te maken heeft op de eigen website. Bezoekers kunnen zo al op voorhand nagaan welke matras het beste bij hen past en is er een checklist waarmee ze een bezoek aan de winkel kunnen voorbereiden.

 

Auping heeft ook een eigen app waarmee gebruikers een persoonlijk slaapprofiel kunnen samenstellen. Met die informatie kan in de winkel samen met een medewerker dan de perfecte matras worden gekozen. De app bevat net als de website ook tips om beter te slapen en een slaapcoach, die volgt of de gebruiker een goede nachtrust heeft.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Gerelateerde items

Chinese internetreus JD.com dit jaar van start in Europa

23/07/2018

Topman Richard Liu van JD.com wil ook op de Europese markt de concurrentie aangaan met Amazon en Alibaba. In Frankrijk heeft de retailer een logistiek centrum gebouwd, Italië komt eraan en nog voor het einde van het jaar wordt het bedrijf operationeel in Duitsland.

Bestseller investeert in About You

20/07/2018

De Deense Bestseller-groep neemt een aanzienlijke participatie in het Duitse modeplatform About You. Een kapitaalverhoging met zo’n 250 miljoen euro moet een verdere groei van de online retailer mogelijk maken.

Walmart en Microsoft bundelen krachten tegen Amazon

18/07/2018

Walmart is de grootste retailconcurrent van Amazon en Microsoft is de belangrijkste rivaal voor Amazons clouddiensten. Beide bedrijven proberen de internetreus nu wat meer tegenwind te geven met een strategisch partnerschap voor vijf jaar.

Blokker ziet Belgische omzet fors dalen en directie afslanken

17/07/2018

De problemen voor Blokker blijven aanhouden: het bestuur wordt verder ingekrompen (van acht naar vijf), net zoals de omzet in de Belgische winkels (-21%). 

Amazon Prime Day zorgt dit jaar voor spektakel en controverse

17/07/2018

Amazon Prime-leden vieren vandaag het jaarlijkse kortingenevenement Prime Day. De controversiële shopfeestdag wordt steeds grootser: Amazon startte het koopfestival met heuse muziekoptredens en ook concurrerende retailers pakken inmiddels met stuntprijzen uit.

Bol.com gaat distributiecentrum verdubbelen

16/07/2018

Minder dan een jaar na de officiële opening barst het distributiecentrum van bol.com in Waalwijk al uit zijn voegen. Begin 2019 beginnen uitbreidingswerken die een verdubbeling van de oppervlakte met zich meebrengen.