Birkenstock brengt bedden op de markt | RetailDetail

Birkenstock brengt bedden op de markt

Birkenstock brengt bedden op de markt

Het Duitse schoenenmerk Birkenstock heeft een collectie bedden voorgesteld tijdens een meubelbeurs in Keulen. De bedden bevatten - net als de schoenen van het merk - heel wat kurk en latex.

Natuurlijke vorm van het lichaam

“De principes van Birkenstock voor wandelen en rechtstaan worden nu ook gebruikt voor liggen en slaapcomfort”, stelt het merk. “Net zoals de schoenen van Brikenstock de natuurlijke vorm van de voet volgen, zijn deze nieuwe bedden gevormd naar het volledige lichaam. Hun uitzonderlijke steun verzekert een gezonde en rustige nacht.”

 

De zes bedden in de collectie werden gemaakt in samenspraak met het Ergenomie Institut München en de Oostenrijke meubelmaker ADA. De bedden bestaan uit drie elementen: een basis, een matras uit twee lagen en een omringende frame. De zes verschillende modellen zijn allemaal naar een stad vernoemd en er zijn verschillende stijlen die in meerdere interieurs moeten passen. Daarbij is er af en toe sprake van een stevige knipoog naar de schoenen van het merk.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Gerelateerde items

Chinese webreus zet aanval op Italië in

11/07/2018

De Chinese webreus JD.com wil gaan uitbreiden naar Italië. Het zou voor de grote rivaal van Alibaba het tweede Europese kantoor op korte tijd betekenen.

Steinhoff in de problemen - en in de uitverkoop?

05/07/2018

Steinhoff, na Ikea het grootste woonwinkelbedrijf ter wereld, heeft dringend geld nodig om een faillissement te vermijden. Een van de concrete pistes is de verkoop van zijn succesvolle keten van kleding en huishoudartikelen Pepco.

H&M breidt Home-collectie uit

03/07/2018

Modegroep H&M breidt het assortiment van H&M Home uit met onder meer meubelen en lampen. In steeds meer winkels komen ook shop-in-shops met het interieurgamma.

Home24 nieuw succesverhaal voor Rocket Internet

18/06/2018

Investeringsgroep Rocket Internet bracht na Zalando, HelloFresh en Delivery Hero afgelopen vrijdag ook de online meubelwinkel Home24 met succes naar de beurs. Met het opgehaalde geld wil de webshop zijn groei versnellen.

Ikea wil alleen nog hernieuwbare materialen

08/06/2018

Ikea stelt zich forse duurzaamheidsdoelstellingen: de woonketen wil klimaatpositief worden tegen 2030 en al eind volgend jaar alle plastic wegwerpproducten bannen.

Casa gaat internationaal aan huis leveren

06/06/2018

Interieurketen Casa heeft een nieuwe webshop gelanceerd die klanten in heel Europa toelaat om meubilair en tuinmeubilair aan huis te laten leveren. De leveringen gebeuren vanuit een e-commercehub in Genk.