Casa opent nieuwe winkel in Olen

Casa opent nieuwe winkel in Olen

Interieurketen Casa heeft een nieuwe winkel geopend in Olen Shopping Park. De winkel, die bewust in de buurt van het Belgisch hoofdkantoor ligt, kreeg ook een nieuw winkelconcept.

 

Nieuw concept met industriële look

De nieuwe vestiging telt 440 m² verkoopoppervlakte en is te vinden in een pand dat vroeger deel uitmaakte van Atita Papierwaren. Die winkel is nu in twee gedeeld. 

 

Het nieuwe winkelconcept heeft een industriële look en legt meer nadruk op inspiratie. Ook het assortiment in de winkel is aangepast. “De winkel wordt zo opgedeeld dat de klant op ontdekking kan doorheen verschillende werelden: tafel, keuken, badkamer, enz.”, legt communicatieverantwoordelijke Donna Herreria uit: “Het is de bedoeling dat klanten in elke Casa dezelfde ervaring krijgen.” 

 

Sinds het voorjaar van 2017 voert de keten van interieurwinkels een nieuwe strategie, Casa 20.20 genaamd, waarbij ook het hoofdkantoor en distributiecentrum van Itegem naar Olen is verhuisd. Bij de verhuis gingen een vijftigtal banen verloren. De opening van een winkel in Olen is dan ook geen toeval: “Met de verhuizing van het hoofdkwartier van Itegem naar Olen vonden we het heel belangrijk om in de directe omgeving van het hoofdkantoor een winkel te openen”, zegt Herreria.