CASA rolt ‘click & collect’-webshop verder uit

CASA rolt webshop verder uit

CASA rolt webshop verder uit
Shutterstock

Interieurwinkelketen CASA gaat verder met het uitrollen van zijn nieuwe webshops met ‘click & collect'. Eerder dit jaar werd het concept ingevoerd in België, Frankrijk en Luxemburg; nu is het de beurt aan Zwitserland, Spanje en Portugal.

Vernieuwde webshops in zes landen

Vanaf vandaag beschikt CASA in zes van de acht landen waar de winkelketen actief is over een nieuwe webshop. Klanten kunnen er online bestellingen plaatsen en deze dan later in de winkel van hun keuze ophalen. Het nieuwe afhaalconcept werd in het voorjaar van 2017 al ingevoerd voor de Belgische, Franse en Luxemburgse webshops; nu is het de beurt aan Spanje, Portugal en Zwitserland.

 

Met de vernieuwde webshops rolt CASA zijn Casa 20.20-strategie verder uit, die behalve een toegankelijk e-commerceplatform ook een totaal vernieuwd winkelconcept en een aangepast assortiment omvat. In april van dit jaar nam de woonwinkelketen nog zijn intrek in een nieuw distributiecentrum in Olen, om de levering aan de 520 Europese winkels te centraliseren. Bij die verhuis verloren vijftig werknemers hun baan.

 

Eind 2017 zal het nieuwe distributiecentrum volledig operationeel zijn. Met de integratie van het afhaalconcept in al haar webshops hoopt CASA ook online opnieuw te groeien. 

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Gerelateerde items

Oh'Green opent eerste tuinwinkel in Aarschot

13/03/2018

De Garden Center Holding, ontstaan uit de fusie van het Waalse Oh!Green, vier winkels van Walter Van Gastel en drie Intratuin-winkels, opent morgen de allereerste Oh'Green-tuinwinkel in Aarschot.

Casa neemt 110 Xenos-winkels over van Blokker

13/03/2018

Casa en de Blokker Holding hebben een overeenkomst gesloten over de verkoop van 110 Xenos-winkels. De eerste vijftig winkels worden nog dit jaar omgebouwd naar het concept van Casa, de rest volgt voor de zomer van 2019.

Ikea gaat “miljarden investeren” om Amazon & Co voor te blijven

08/03/2018

Ikea gaat de komende jaren miljarden investeren om “dichter bij de klant te komen” en pure players als Amazon voor te blijven. Dat zegt de kersverse financieel directeur van Ikea Group, Juvencio Maeztu.

Maisons du Monde doorbreekt het miljard en gaat voor het VK

07/03/2018

Maisons du Monde heeft in 2017 de grens van het miljard euro omzet doorbroken. De Franse woonketen blijft stevig groeien, nu ook in het Verenigd Koninkrijk, maar toch stelt het de verwachtingen voor 2018 naar beneden toe bij.

Ikea toont winkel van de toekomst

06/03/2018

Op het Mobile World Congress heeft Ikea in samenwerking met Accenture zijn winkelconcept van de toekomst gepresenteerd. Opvallend: het is een kleine binnenstadwinkel, met - uiteraard - veel technologie.

Meubelen Gaverzicht breidt uit naar Moeskroen

27/02/2018

Meubelen Gaverzicht opent op 1 maart een nieuwe vestiging in Moeskroen. Daar is al meer dan vijftien jaar een winkel te vinden van BE-Okay, het jongerenconcept van Meubelen Gaverzicht, en die krijgt nu gezelschap van de 'grote' formule.

Back to top