CASA rolt webshop verder uit

CASA rolt webshop verder uit

Interieurwinkelketen CASA gaat verder met het uitrollen van zijn nieuwe webshops met ‘click & collect'. Eerder dit jaar werd het concept ingevoerd in België, Frankrijk en Luxemburg; nu is het de beurt aan Zwitserland, Spanje en Portugal.

Vernieuwde webshops in zes landen

Vanaf vandaag beschikt CASA in zes van de acht landen waar de winkelketen actief is over een nieuwe webshop. Klanten kunnen er online bestellingen plaatsen en deze dan later in de winkel van hun keuze ophalen. Het nieuwe afhaalconcept werd in het voorjaar van 2017 al ingevoerd voor de Belgische, Franse en Luxemburgse webshops; nu is het de beurt aan Spanje, Portugal en Zwitserland.

 

Met de vernieuwde webshops rolt CASA zijn Casa 20.20-strategie verder uit, die behalve een toegankelijk e-commerceplatform ook een totaal vernieuwd winkelconcept en een aangepast assortiment omvat. In april van dit jaar nam de woonwinkelketen nog zijn intrek in een nieuw distributiecentrum in Olen, om de levering aan de 520 Europese winkels te centraliseren. Bij die verhuis verloren vijftig werknemers hun baan.

 

Eind 2017 zal het nieuwe distributiecentrum volledig operationeel zijn. Met de integratie van het afhaalconcept in al haar webshops hoopt CASA ook online opnieuw te groeien.