CASA rolt ‘click & collect’-webshop verder uit

CASA rolt webshop verder uit

CASA rolt webshop verder uit
Shutterstock

Interieurwinkelketen CASA gaat verder met het uitrollen van zijn nieuwe webshops met ‘click & collect'. Eerder dit jaar werd het concept ingevoerd in België, Frankrijk en Luxemburg; nu is het de beurt aan Zwitserland, Spanje en Portugal.

Vernieuwde webshops in zes landen

Vanaf vandaag beschikt CASA in zes van de acht landen waar de winkelketen actief is over een nieuwe webshop. Klanten kunnen er online bestellingen plaatsen en deze dan later in de winkel van hun keuze ophalen. Het nieuwe afhaalconcept werd in het voorjaar van 2017 al ingevoerd voor de Belgische, Franse en Luxemburgse webshops; nu is het de beurt aan Spanje, Portugal en Zwitserland.

 

Met de vernieuwde webshops rolt CASA zijn Casa 20.20-strategie verder uit, die behalve een toegankelijk e-commerceplatform ook een totaal vernieuwd winkelconcept en een aangepast assortiment omvat. In april van dit jaar nam de woonwinkelketen nog zijn intrek in een nieuw distributiecentrum in Olen, om de levering aan de 520 Europese winkels te centraliseren. Bij die verhuis verloren vijftig werknemers hun baan.

 

Eind 2017 zal het nieuwe distributiecentrum volledig operationeel zijn. Met de integratie van het afhaalconcept in al haar webshops hoopt CASA ook online opnieuw te groeien. 

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Gerelateerde items

Sterke cijfers en nieuwe CEO voor Maisons du Monde

07/05/2018

Na een stevig eerste kwartaal zet meubel- en decoratieketen Maisons du Monde zijn groeiverhaal verder met een nieuwe CEO en de overname van de Amerikaanse sectorgenoot Modani.

Ikea schrapt 150 banen, ook in België en Nederland

04/05/2018

Bij Ikea verdwijnen binnenkort 150 jobs, waarvan ook een deel in België en Nederland. Met de reorganisatie wil de meubelgigant zich klaarstomen voor de groeiende concurrentie van grote e-commercespelers.

Vijfde meer winst voor Kwantum

03/05/2018

Kwantum, de grootste woondiscounter van de Lage Landen, heeft 2017 afgesloten met een flinke omzet- en winstgroei. De omzet ging 7% de hoogte in, de winst kreeg er zelfs 20% bij.

Beter Bed lijdt onder Duits gifschandaal

02/05/2018

De Beter Bed Holding zag zijn omzet in het eerste kwartaal van 2018 met 4% dalen tegenover dezelfde periode vorig jaar. Naast Duitsland, waar een gifschandaal de cijfers blijft drukken, daalt de omzet ook in Zwitserland en Spanje.

Blokker onthoofd: CEO Holding en CEO België stappen op

24/04/2018

Het einde lijkt nabij voor de Nederlandse winkelketen en holding Blokker. CEO Casper Meijer maakt vandaag bekend dat hij eind juni opstapt bij Blokker Holding, CEO Belux Bernd Bosch vertrekt zelfs meteen.

Iris Dierckx wordt nieuwe country manager Auping België

23/04/2018

Iris Dierckx wordt de nieuwe country manager van Auping België. Haar aanstelling volgt op het vertrek van Willem Stox, die de beddenspecialist in februari inruilde voor lingeriegroep Van de Velde