CASA rolt ‘click & collect’-webshop verder uit

CASA rolt webshop verder uit

CASA rolt webshop verder uit
Shutterstock

Interieurwinkelketen CASA gaat verder met het uitrollen van zijn nieuwe webshops met ‘click & collect'. Eerder dit jaar werd het concept ingevoerd in België, Frankrijk en Luxemburg; nu is het de beurt aan Zwitserland, Spanje en Portugal.

Vernieuwde webshops in zes landen

Vanaf vandaag beschikt CASA in zes van de acht landen waar de winkelketen actief is over een nieuwe webshop. Klanten kunnen er online bestellingen plaatsen en deze dan later in de winkel van hun keuze ophalen. Het nieuwe afhaalconcept werd in het voorjaar van 2017 al ingevoerd voor de Belgische, Franse en Luxemburgse webshops; nu is het de beurt aan Spanje, Portugal en Zwitserland.

 

Met de vernieuwde webshops rolt CASA zijn Casa 20.20-strategie verder uit, die behalve een toegankelijk e-commerceplatform ook een totaal vernieuwd winkelconcept en een aangepast assortiment omvat. In april van dit jaar nam de woonwinkelketen nog zijn intrek in een nieuw distributiecentrum in Olen, om de levering aan de 520 Europese winkels te centraliseren. Bij die verhuis verloren vijftig werknemers hun baan.

 

Eind 2017 zal het nieuwe distributiecentrum volledig operationeel zijn. Met de integratie van het afhaalconcept in al haar webshops hoopt CASA ook online opnieuw te groeien. 

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Gerelateerde items

Chinese webreus zet aanval op Italië in

11/07/2018

De Chinese webreus JD.com wil gaan uitbreiden naar Italië. Het zou voor de grote rivaal van Alibaba het tweede Europese kantoor op korte tijd betekenen.

Steinhoff in de problemen - en in de uitverkoop?

05/07/2018

Steinhoff, na Ikea het grootste woonwinkelbedrijf ter wereld, heeft dringend geld nodig om een faillissement te vermijden. Een van de concrete pistes is de verkoop van zijn succesvolle keten van kleding en huishoudartikelen Pepco.

H&M breidt Home-collectie uit

03/07/2018

Modegroep H&M breidt het assortiment van H&M Home uit met onder meer meubelen en lampen. In steeds meer winkels komen ook shop-in-shops met het interieurgamma.

Home24 nieuw succesverhaal voor Rocket Internet

18/06/2018

Investeringsgroep Rocket Internet bracht na Zalando, HelloFresh en Delivery Hero afgelopen vrijdag ook de online meubelwinkel Home24 met succes naar de beurs. Met het opgehaalde geld wil de webshop zijn groei versnellen.

Ikea wil alleen nog hernieuwbare materialen

08/06/2018

Ikea stelt zich forse duurzaamheidsdoelstellingen: de woonketen wil klimaatpositief worden tegen 2030 en al eind volgend jaar alle plastic wegwerpproducten bannen.

Casa gaat internationaal aan huis leveren

06/06/2018

Interieurketen Casa heeft een nieuwe webshop gelanceerd die klanten in heel Europa toelaat om meubilair en tuinmeubilair aan huis te laten leveren. De leveringen gebeuren vanuit een e-commercehub in Genk.