Conforama lanceert nieuwe Maison Dépôt in Rijsel

Conforama lanceert nieuwe Maison Dépôt in Rijsel

In de buurt van Rijsel stelt het Franse Conforama de jongste telg in de familie voor: Maison Dépôt. Met een scherp geprijsde mix van meubilair, decoratie en elektrotoestellen hoopt de nieuwe koopjesexpert ook Belgische dagjesmensen aan te trekken.

Meubelen en elektro aan de beste prijs

De groep Conforama stelt zijn nieuwe discountconcept voor en opent een vestiging in Neuville-en-Ferrain, vlak bij Rijsel, goed voor 3.000 m² winkelruimte in het nieuwe winkelcentrum ‘Promenade de Flandre’. Voortaan kunnen klanten bij het nieuwe self-serviceconcept terecht voor vaste en seizoensgebonden gamma’s van onder meer meubilair, decoratie, huishoud- en multimediatoestellen. Zowel in het permanente als in het seizoensgebonden gamma zijn ook de grotere merken vertegenwoordigd.

 

Met de opening van een filiaal dichtbij Rijsel en in deze periode van het jaar maakt de Franse keten een strategische keuze: het richt zich expliciet op de Belgische buren, die dezer dagen talrijk aanwezig zijn in de Rijselse straten om cadeau’s voor de eindejaarsfeesten te kopen.