Dreamland opent vijf terraspop-ups

Kassamedewerker in winkel Dreamland
Colruyt Group

Ook deze lente en zomer zal Dreamland tuinmeubelen verkopen. De Colruyt-dochter maakt daarvoor gebruik van een beproefd recept: overmorgen opent ze vijf pop-upwinkels Tuin & Terras.

 

"Specialist in buitenplezier"

De pop-ups met elk gemiddeld 750m² aan tuinmeubelen en accessoires komen in Drongen, Halle, Oudenaarde, Roosdaal en Waterloo. Dreamland hervatte vorig jaar de verkoop van tuinartikelen en opende toen twee tijdelijke winkels in Halle en Kortrijk. Met succes, geeft directeur Dieter Struye aan: "Klanten hebben duidelijk vertrouwen in onze kwaliteit, onze prijzen en ons uitgebreide aanbod. We blijven dus ook dit jaar volop inzetten op de combinatie ‘buiten spelen’ en ‘buiten genieten’."

 

Naast de vijf genoemde pop-ups zullen de Dreamland-filialen van Bornem, Lede, Meslin, Roeselare, Tongerlo en Wilrijk extra showroomruimte reserveren voor het tuinassortiment. In enkele andere winkels zal een beperkte selectie tuinartikelen uitgestald staan. "Tuinmeubelen zijn voor veel gezinnen een behoorlijke investering, vandaar dat ze hun aankoop graag vooraf eens komen bekijken en uitproberen. Net daarom zetten we dit jaar volop in op showrooms", zegt Struye.

 

De pop-ups zullen dit jaar geopend zijn van 11 maart tot en met 25 juli.