Eerste Belgische H&M Home geopend in Brussel

Eerste Belgische H&M Home geopend in Brussel
Foto's: H&M Home

Modeketen H&M heeft vandaag een interieur-conceptwinkel geopend op de Louizalaan in Brussel. Het is de eerste Belgische vestiging voor H&M Home. Naast de eigen collectie biedt de winkel ook ruimte aan andere merken.

 

Eerste Belgische 'Home'

In november vorig jaar kondigde H&M reeds aan dat het zijn interieur- en lifestyleconcept ook naar Brussel zou brengen. Normaal zou de winkel reeds in het voorjaar de deuren openen, maar om de gekende redenen werd het uiteindelijk juni.

 

Het is de eerste volwaardige en op zichzelf staande Home conceptwinkel in België, zegt H&M. Er is al wel een H&M Home in winkelcentrum Docks Bruxsel, maar die is onderdeel van een grotere H&M modewinkel, weliswaar met een aparte ingang.

 

De nieuwe conceptwinkel op de Louizalaan is 650 m² groot en biedt het gehele assortiment van H&M Home aan, naast een selectie van andere merken. Klanten kunnen hun favoriete stukken ook laten personaliseren en beroep doen op een bezorgservice aan huis.

 

"We zijn erg trots op onze H&M Home conceptstore, die een nieuwe benadering van de interieurbranche biedt met een hoog niveau van klantenservice, ons volledige assortiment en samenwerkingsverbanden. We hopen dat onze klanten het net zo leuk zullen vinden als wij", zegt algemeen directeur Peter Klagsmark.

 

De Zweedse modeketen startte met de uitrol van H&M Home-winkels in 2018. Momenteel zijn er al vestigingen in onder meer Amsterdam, Hamburg, Kopenhagen, Londen, München, Oslo en Stockholm.