Formulemanager Onno de Groot verlaat Emté | RetailDetail

Formulemanager Onno de Groot verlaat Emté

Formulemanager Onno de Groot verlaat Emté

Onno de Groot verlaat eind deze maand de Emté-formule. De formulemanager en voormalig directeur van Dekamarkt werkte bijna twee jaar bij de supermarktketen van Sligro.

Opzetten van Emté 3.0

De Groot was sinds begin vorig jaar als formulemanager ad interim werkzaam in het team dat het beleid van Emté uitstippelt voor onder meer het nieuwe 3.0-concept, dat het assortiment vers uitbreidde en het Sligro-assortiment (waaronder producten in biologisch en glutenvrij en pasta’s, sauzen, wijnen en buitenlandse bieren) moest integreren. Dit jaar zijn veertien Emté-winkels overgegaan naar het nieuwe concept.

 

De opdracht was in eerste instantie aangegaan voor een jaar, maar werd met een jaar verlengd. Wie de opvolger van De Groot wordt, is momenteel nog niet bekend.

 

De Groot was voorheen als directeur bij Dekamarkt ruim drie jaar betrokken bij de ontwikkeling van onder meer World of Food en het vernieuwen van de Dekamarkt-formule.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Gerelateerde items

Sterke cijfers en nieuwe CEO voor Maisons du Monde

07/05/2018

Na een stevig eerste kwartaal zet meubel- en decoratieketen Maisons du Monde zijn groeiverhaal verder met een nieuwe CEO en de overname van de Amerikaanse sectorgenoot Modani.

Ikea schrapt 150 banen, ook in België en Nederland

04/05/2018

Bij Ikea verdwijnen binnenkort 150 jobs, waarvan ook een deel in België en Nederland. Met de reorganisatie wil de meubelgigant zich klaarstomen voor de groeiende concurrentie van grote e-commercespelers.

Vijfde meer winst voor Kwantum

03/05/2018

Kwantum, de grootste woondiscounter van de Lage Landen, heeft 2017 afgesloten met een flinke omzet- en winstgroei. De omzet ging 7% de hoogte in, de winst kreeg er zelfs 20% bij.

Beter Bed lijdt onder Duits gifschandaal

02/05/2018

De Beter Bed Holding zag zijn omzet in het eerste kwartaal van 2018 met 4% dalen tegenover dezelfde periode vorig jaar. Naast Duitsland, waar een gifschandaal de cijfers blijft drukken, daalt de omzet ook in Zwitserland en Spanje.

Iris Dierckx wordt nieuwe country manager Auping België

23/04/2018

Iris Dierckx wordt de nieuwe country manager van Auping België. Haar aanstelling volgt op het vertrek van Willem Stox, die de beddenspecialist in februari inruilde voor lingeriegroep Van de Velde

Jysk wil naar 100 winkels in België

23/04/2018

Het Deense Jysk opent dit jaar nog elf nieuwe woonwinkels in België, wat het totale aantal vestigingen op 17 zou brengen. Op termijn wil de woonketen, zowat de Deense tegenhanger van woongigant Ikea, een honderdtal winkels in ons land.