Formulemanager Onno de Groot verlaat Emté | RetailDetail

Formulemanager Onno de Groot verlaat Emté

Formulemanager Onno de Groot verlaat Emté

Onno de Groot verlaat eind deze maand de Emté-formule. De formulemanager en voormalig directeur van Dekamarkt werkte bijna twee jaar bij de supermarktketen van Sligro.

Opzetten van Emté 3.0

De Groot was sinds begin vorig jaar als formulemanager ad interim werkzaam in het team dat het beleid van Emté uitstippelt voor onder meer het nieuwe 3.0-concept, dat het assortiment vers uitbreidde en het Sligro-assortiment (waaronder producten in biologisch en glutenvrij en pasta’s, sauzen, wijnen en buitenlandse bieren) moest integreren. Dit jaar zijn veertien Emté-winkels overgegaan naar het nieuwe concept.

 

De opdracht was in eerste instantie aangegaan voor een jaar, maar werd met een jaar verlengd. Wie de opvolger van De Groot wordt, is momenteel nog niet bekend.

 

De Groot was voorheen als directeur bij Dekamarkt ruim drie jaar betrokken bij de ontwikkeling van onder meer World of Food en het vernieuwen van de Dekamarkt-formule.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Gerelateerde items

Blokker ziet Belgische omzet fors dalen en directie afslanken

17/07/2018

De problemen voor Blokker blijven aanhouden: het bestuur wordt verder ingekrompen (van acht naar vijf), net zoals de omzet in de Belgische winkels (-21%). 

Chinese webreus zet aanval op Italië in

11/07/2018

De Chinese webreus JD.com wil gaan uitbreiden naar Italië. Het zou voor de grote rivaal van Alibaba het tweede Europese kantoor op korte tijd betekenen.

Steinhoff in de problemen - en in de uitverkoop?

05/07/2018

Steinhoff, na Ikea het grootste woonwinkelbedrijf ter wereld, heeft dringend geld nodig om een faillissement te vermijden. Een van de concrete pistes is de verkoop van zijn succesvolle keten van kleding en huishoudartikelen Pepco.

H&M breidt Home-collectie uit

03/07/2018

Modegroep H&M breidt het assortiment van H&M Home uit met onder meer meubelen en lampen. In steeds meer winkels komen ook shop-in-shops met het interieurgamma.

Home24 nieuw succesverhaal voor Rocket Internet

18/06/2018

Investeringsgroep Rocket Internet bracht na Zalando, HelloFresh en Delivery Hero afgelopen vrijdag ook de online meubelwinkel Home24 met succes naar de beurs. Met het opgehaalde geld wil de webshop zijn groei versnellen.

Ikea wil alleen nog hernieuwbare materialen

08/06/2018

Ikea stelt zich forse duurzaamheidsdoelstellingen: de woonketen wil klimaatpositief worden tegen 2030 en al eind volgend jaar alle plastic wegwerpproducten bannen.