Ikea is beste werkgever in groot- en detailhandel

Ikea is beste werkgever in groot- en detailhandel

Ikea is uitgeroepen tot de Beste Werkgever in de groot- en detailhandel, voor vanHaren Schoenen en Sligro Food Group.  De winnaars werden gisteravond bekend gemaakt tijdens het Beste Werkgevers Event in Theater Amsterdam.

Prijs voor goed werkgeverschap

Ikea eindigde in het Beste Werkgeversonderzoek met een score van 7,9, voor vanHaren Schoenen (7,8) en Sligro (7,6). “Succesvolle organisaties scoren aantoonbaar goed op bevlogenheid en betrokkenheid. Om dit te bewerkstelligen is het belangrijk om een cultuur van vertrouwen te creëren. Medewerkers moeten ervan op aan kunnen dat er goed met hun belangen wordt omgegaan. Een duidelijke missie en inspirerend leiderschap zijn daarbij van groot belang”, verklaart Guido Heezen, oprichter van onderzoeker Effectory.

 

Het Beste Werkgeversonderzoek heeft als doel een objectief oordeel te geven over goed werkgeverschap in Nederland. Aan het onderzoek namen 313 organisaties deel en in totaal beoordeelden 224.567 medewerkers hun werkgever. Effectory en Intermediair voerden het onderzoek naar goed werkgeverschap dit jaar voor de zestiende keer uit. Meer informatie over de winnaars, de ranglijst en over goed werkgeverschap is te vinden in het Beste Werkgevers Magazine 2016.