Ikea opent pop-up in Brusselse Dansaertstraat

Ikea opent pop-up in Brusselse Dansaertstraat
Ikea

Woonwinkel Ikea heeft in het centrum van Brussel een pop-up geopend, waar klanten een aantal stukken uit de Delaktig-collectie kunnen bewonderen. In de winkel zelf kan wel niets gekocht worden.

 

Modulaire collectie

“Het is de bedoeling om aan consumenten te tonen wat ze allemaal kunnen doen met de stukken van deze nieuwe tijdelijke collectie,” zegt Colombine Nicolay van Ikea aan Bruzz. Die nieuwe collectie werd in samenwerking met textieldesignbedrijf BEMZ, designer Tom Dixon en designstudenten van over de hele wereld ontwikkeld.

 

Ikea hoopt met het nieuwe concept consumenten te bereiken die anders niet tot bij een van de woonwinkels van Ikea zouden komen. De Delaktig-collectie zelf heeft ook een nieuw concept, waarbij verschillende basisstukken door de klant kunnen worden samengesteld tot een eigen meubel.

 

De nieuwe collectie wordt pas in februari officieel gelanceerd, maar is tussen 13 januari en 31 januari in avant-première te bezichtigen in de Delaktig-galerij in de Dansaertstraat in Brussel.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Gerelateerde items

Dochterbedrijf Alibaba op weg naar België

23/01/2018

Het Chinese Alibaba bekijkt de mogelijkheid om een filiaal van dochterbedrijf Ant Financial te openen in Brussel. Dat bedrijf is gespecialiseerd in financiële producten, zoals Alipay. Een definitieve beslissing over het filiaal is er nog niet genomen.

Nederlandse groep neemt Woluwe Shopping Center over

22/01/2018

Het Nederlandse Eurocommercial Properties krijgt het Woluwe Shopping Center in handen, nadat het bod van het vastgoedbedrijf - 425 miljoen euro - aanvaard werd.

Casa keert terug naar Mortsel

22/01/2018

Winkelketen Casa opent eind deze maand een nieuwe vestiging in Mortsel, bij Antwerpen. Daar had ze eerder al een winkel, maar die verdween een tijdje geleden. Nu neemt de keten haar intrede in het oude pand van Blokker.

Colora opent 60ste verfwinkel in Bree

10/01/2018

Zaterdag opent in Bree de zestigste winkel van Colora, de winkelketen van de Belgische verfproducent BOSS paints. Uitbater Kris Peter Follon was voorheen coach voor meer dan dertig filialen van de keten.

Brico eist 7 miljoen van Brusselse franchisenemer

05/01/2018

Brico heeft een van zijn franchisenemers voor de rechter gesleept. De doe-het-zelfketen eist zeven miljoen euro van de Brusselse franchisenemer Benimmo en verkreeg al het ontslag van de zaakvoerders. 

 

Bescheiden winst voor Mandemakers

04/01/2018

Mandemakers, de onbetwiste keukenkoning van Nederland, rapporteert na jaren van verlies eindelijk winst. In boekjaar 2016 haalde de groep een winst van ruim drie miljoen euro, op de cijfers voor 2017 is het nog even wachten.

Back to top