Ikea opent pop-up in Brusselse Dansaertstraat | RetailDetail

Ikea opent pop-up in Brusselse Dansaertstraat

Ikea opent pop-up in Brusselse Dansaertstraat
Ikea

Woonwinkel Ikea heeft in het centrum van Brussel een pop-up geopend, waar klanten een aantal stukken uit de Delaktig-collectie kunnen bewonderen. In de winkel zelf kan wel niets gekocht worden.

 

Modulaire collectie

“Het is de bedoeling om aan consumenten te tonen wat ze allemaal kunnen doen met de stukken van deze nieuwe tijdelijke collectie,” zegt Colombine Nicolay van Ikea aan Bruzz. Die nieuwe collectie werd in samenwerking met textieldesignbedrijf BEMZ, designer Tom Dixon en designstudenten van over de hele wereld ontwikkeld.

 

Ikea hoopt met het nieuwe concept consumenten te bereiken die anders niet tot bij een van de woonwinkels van Ikea zouden komen. De Delaktig-collectie zelf heeft ook een nieuw concept, waarbij verschillende basisstukken door de klant kunnen worden samengesteld tot een eigen meubel.

 

De nieuwe collectie wordt pas in februari officieel gelanceerd, maar is tussen 13 januari en 31 januari in avant-première te bezichtigen in de Delaktig-galerij in de Dansaertstraat in Brussel.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Gerelateerde items

Ikea wil alleen nog hernieuwbare materialen

08/06/2018

Ikea stelt zich forse duurzaamheidsdoelstellingen: de woonketen wil klimaatpositief worden tegen 2030 en al eind volgend jaar alle plastic wegwerpproducten bannen.

Casa gaat internationaal aan huis leveren

06/06/2018

Interieurketen Casa heeft een nieuwe webshop gelanceerd die klanten in heel Europa toelaat om meubilair en tuinmeubilair aan huis te laten leveren. De leveringen gebeuren vanuit een e-commercehub in Genk.

Jysk opent vijf winkels op één dag

01/06/2018

De Scandinavische interieurketen Jysk heeft op 31 mei vijf verschillende winkels geopend in vijf verschillende landen. Hongarije, Oekraïne, Roemenië, Slovakije en Zweden kregen allemaal op dezelfde dag een nieuw woonwarenhuis.

Casa opent eerste Nederlandse winkel

01/06/2018

Nederland maakt kennis met een nieuwe interieurwinkelketen: Casa opent op vrijdag 1 juni de deuren in de Utrechtse binnenstad en introduceert ook zijn webshop. De lancering betekent het startschot van een grote ombouwoperatie.

Blokker België heeft een nieuwe directeur

31/05/2018

Rob Schuyt is per 1 mei in dienst getreden als algemeen directeur van Blokker in België. Hij neemt hiermee de functie over van Bernd Bosch, met wie het contract is beëindigd.

Komt Eataly naar Brussel?

30/05/2018

De Italiaanse delicatessensupermarkt Eataly zou op weg zijn naar ons land. De retailer zou het pand van Delhaize innemen op de Anspachlaan, in de Brusselse voetgangerszone.