Ikea opent pop-up in Brusselse Dansaertstraat | RetailDetail

Ikea opent pop-up in Brusselse Dansaertstraat

Ikea opent pop-up in Brusselse Dansaertstraat
Ikea

Woonwinkel Ikea heeft in het centrum van Brussel een pop-up geopend, waar klanten een aantal stukken uit de Delaktig-collectie kunnen bewonderen. In de winkel zelf kan wel niets gekocht worden.

 

Modulaire collectie

“Het is de bedoeling om aan consumenten te tonen wat ze allemaal kunnen doen met de stukken van deze nieuwe tijdelijke collectie,” zegt Colombine Nicolay van Ikea aan Bruzz. Die nieuwe collectie werd in samenwerking met textieldesignbedrijf BEMZ, designer Tom Dixon en designstudenten van over de hele wereld ontwikkeld.

 

Ikea hoopt met het nieuwe concept consumenten te bereiken die anders niet tot bij een van de woonwinkels van Ikea zouden komen. De Delaktig-collectie zelf heeft ook een nieuw concept, waarbij verschillende basisstukken door de klant kunnen worden samengesteld tot een eigen meubel.

 

De nieuwe collectie wordt pas in februari officieel gelanceerd, maar is tussen 13 januari en 31 januari in avant-première te bezichtigen in de Delaktig-galerij in de Dansaertstraat in Brussel.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Gerelateerde items

Iris Dierckx wordt nieuwe country manager Auping België

23/04/2018

Iris Dierckx wordt de nieuwe country manager van Auping België. Haar aanstelling volgt op het vertrek van Willem Stox, die de beddenspecialist in februari inruilde voor lingeriegroep Van de Velde

Jysk wil naar 100 winkels in België

23/04/2018

Het Deense Jysk opent dit jaar nog elf nieuwe woonwinkels in België, wat het totale aantal vestigingen op 17 zou brengen. Op termijn wil de woonketen, zowat de Deense tegenhanger van woongigant Ikea, een honderdtal winkels in ons land.

Antwerpen krijgt Belgische primeur Søstrene Grene

20/04/2018

In de Antwerpse Stadsfeestzaal opent op 18 mei de eerste Belgische winkel van Søstrene Grene de deuren. De Deense keten biedt allerhande hebbedingetjes en woonaccessoires aan.

Carpetright sluit 1 op 5 winkels in het VK

13/04/2018

Carpetright, dat het afgelopen jaar terechtkwam in een neerwaartse spiraal, moet een vijfde van zijn winkels in thuisland Groot-Brittannië sluiten om het hoofd boven water te houden. Zo’n 300 mensen verliezen hun job bij de tapijtwinkelketen.

Ikea plant stadswinkel in hartje Parijs

10/04/2018

Ikea maakt werk van zijn plannen om ook in de stadscentra wereldwijd aanwezig te zijn. De meubelketen zoekt momenteel naar locaties in Parijs, Kopenhagen, Londen en Zuidoost-Azië om er met kleinere winkels een breder publiek aan te trekken.

Meubelmerk Furnified opent pop-up in Brussel

05/04/2018

Van 28 april tot en met 28 juni kunnen liefhebbers van Furnified terecht in de Brusselse Sablon-wijk, waar de Belgische meubelketen een pop-upwinkel opent. Daarnaast heeft het merk ook twee vaste showrooms in Antwerpen en in Amsterdam.