Iris Dierckx wordt nieuwe country manager Auping België

Iris Dierckx wordt nieuwe country manager Auping België

Iris Dierckx wordt de nieuwe country manager van Auping België. Haar aanstelling volgt op het vertrek van Willem Stox, die de beddenspecialist in februari inruilde voor lingeriegroep Van de Velde

 

Werken aan groen DNA en gezonde groei

Dierckx werkte eerder onder andere bij het meubeldesignmerk Natuzzi Italia. Volgens de Nederlandse beddenproducent heeft ze daardoor veel ervaring met “de ontwikkelingen en uitdagingen die de branche kent” en is ze “een perfecte match met het merk en de organisatie”. 

 

Dierckx volgt Willem Stox op, die er tot midden februari directeur voor België en Luxemburg was. Hij maakte na 2,5 jaar aan het roer bij Auping echter de overstap naar de Oost-Vlaamse lingerieproducent Van de Velde, waar hij verantwoordelijk werd voor alle activiteiten van de ondergoedmerken Prima Donna, Marie Jo en Andres Sarda in België, Luxemburg en Scandinavië.

 

Auping wil met de hulp van Iris Dierckx verder streven naar gezonde groei en werken aan wat het “het groen DNA” van de beddenfabrikant noemt. Het bedrijf investeert naar eigen zeggen fundamenteel in duurzaamheid en heeft de ambitie om in 2020 alle bedrijfsprocessen, producten en diensten circulair en volgens de cradle-to-cradlefilosofie te hebben ingericht.