JYSK lanceert aanbod online in 18 landen | RetailDetail

JYSK lanceert aanbod online in 18 landen

JYSK lanceert aanbod online in 18 landen

Het Deense JYSK heeft besloten om zijn assortiment in heel wat meer landen online beschikbaar te maken. Voorheen was het assortiment enkel in Noord-Europa online te koop, maar voortaan is het te vinden in achttien landen.

Assortiment naar distributiecentrum in Polen

JYSK heeft besloten om de uitbreiding door te voeren, omdat het merkt dat Scandinavisch design steeds populairder wordt in Centraal- en Oost-Europa. Daarom werd onder andere de verdeling van 150 producten verplaatst van het distributiecentrum in Uldum, Denemarken naar dat in Radomsko, Polen. Dat assortiment kan zo geleverd worden in meer landen.

 

De webshop van JYSK is voortaan te vinden in Bosnië-Herzegovina, Bulgarije, Denemarken, Finland, Griekenland, Hongarije, Kroatië, Nederland, Noorwegen, Oekraïne, Polen, Roemenië, Servië, Slovakije, Slovenië, Tsjechië, het Verenigd Koninkrijk en Zweden. Dat zijn nog niet alle landen waar JYSK te vinden is, want het merk is fysiek aanwezig in 44 landen wereldwijd.

 

Door de uitbreiding van het aantal landen waar JYSK online aanwezig is, zal het ook in meer landen tablets beschikbaar stellen in de winkels, waar klanten door het aanbod kunnen bladeren en indien gewenst producten bestellen die niet op voorraad in de winkels.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Gerelateerde items

Sterke cijfers en nieuwe CEO voor Maisons du Monde

07/05/2018

Na een stevig eerste kwartaal zet meubel- en decoratieketen Maisons du Monde zijn groeiverhaal verder met een nieuwe CEO en de overname van de Amerikaanse sectorgenoot Modani.

Ikea schrapt 150 banen, ook in België en Nederland

04/05/2018

Bij Ikea verdwijnen binnenkort 150 jobs, waarvan ook een deel in België en Nederland. Met de reorganisatie wil de meubelgigant zich klaarstomen voor de groeiende concurrentie van grote e-commercespelers.

Vijfde meer winst voor Kwantum

03/05/2018

Kwantum, de grootste woondiscounter van de Lage Landen, heeft 2017 afgesloten met een flinke omzet- en winstgroei. De omzet ging 7% de hoogte in, de winst kreeg er zelfs 20% bij.

Beter Bed lijdt onder Duits gifschandaal

02/05/2018

De Beter Bed Holding zag zijn omzet in het eerste kwartaal van 2018 met 4% dalen tegenover dezelfde periode vorig jaar. Naast Duitsland, waar een gifschandaal de cijfers blijft drukken, daalt de omzet ook in Zwitserland en Spanje.

Zo pakt Fun het artikelbeheer van de webshop aan

24/04/2018

Voor speelgoed- en feestwinkel Fun wordt e-commerce almaar belangrijker. De grootste uitdaging: de productspecificaties van het sterk groeiende en wisselende assortiment onderhouden. De oplossing: doorgedreven automatisering.

Iris Dierckx wordt nieuwe country manager Auping België

23/04/2018

Iris Dierckx wordt de nieuwe country manager van Auping België. Haar aanstelling volgt op het vertrek van Willem Stox, die de beddenspecialist in februari inruilde voor lingeriegroep Van de Velde