Leen Bakker rolt nieuw winkelconcept ook in België uit

Leen Bakker rolt nieuw winkelconcept ook in België uit

Leen Bakker introduceert bij al zijn Belgische winkels een nieuw concept: die moeten voortaan meer inspiratie, beleving en service bieden. Ook de website van de woonwinkelketen werd aangepakt.

Nieuw assortiment

Binnen het nieuwe concept is nog steeds plaats voor producten als boxsprings, zetels en kasten, maar worden er ook nieuwe collecties voorzien die inspelen op trends. Daarnaast zijn er in de winkel ook meer mogelijkheden tot maatwerk: zo kan de klant bij het nieuwe merk UMIX zelf een aantal keuzes maken om zijn eigen product samen te stellen.

 

Er zal in de winkel ook meer aandacht zijn voor de verschillende diensten van Leen Bakker, zoals bezorging, levering uit voorraad en gratis confectie voor gordijnen. Klanten zullen binnenkort ook online hun gordijnen kunnen opmeten. Vanaf volgend jaar komt er ook een test waarbij medewerkers gebruik zullen maken van tablets om het online en offline aanbod beter met elkaar te verbinden.

 

Het nieuwe concept van Leen Bakker werd eerder dit jaar al nationaal uitgerold in Nederland, na een succesvolle test bij vijf winkels.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Casa keert terug naar Mortsel

22/01/2018

Winkelketen Casa opent eind deze maand een nieuwe vestiging in Mortsel, bij Antwerpen. Daar had ze eerder al een winkel, maar die verdween een tijdje geleden. Nu neemt de keten haar intrede in het oude pand van Blokker.

Ikea opent pop-up in Brusselse Dansaertstraat

12/01/2018

Woonwinkel Ikea heeft in het centrum van Brussel een pop-up geopend, waar klanten een aantal stukken uit de Delaktig-collectie kunnen bewonderen. In de winkel zelf kan wel niets gekocht worden.

Colora opent 60ste verfwinkel in Bree

10/01/2018

Zaterdag opent in Bree de zestigste winkel van Colora, de winkelketen van de Belgische verfproducent BOSS paints. Uitbater Kris Peter Follon was voorheen coach voor meer dan dertig filialen van de keten.

Bescheiden winst voor Mandemakers

04/01/2018

Mandemakers, de onbetwiste keukenkoning van Nederland, rapporteert na jaren van verlies eindelijk winst. In boekjaar 2016 haalde de groep een winst van ruim drie miljoen euro, op de cijfers voor 2017 is het nog even wachten.

Ikea toch niet naar Noorderlaan in Antwerpen

20/12/2017

Ikea heeft besloten om toch geen nieuwe vestiging te bouwen op de Havana-site aan de Noorderlaan in Antwerpen. De Zweedse woonketen wijst daarvoor naar de opmars van e-commerce, waardoor de winkel niet rendabel zou zijn.

Ook Ikea krijgt Europese belastinginspectie over de vloer

18/12/2017

De Europese Commissie heeft een officieel onderzoek geopend naar de belastingconstructies van de Zweedse woonketen Ikea. Die heeft een hoofdzetel in Nederland, maar laat de winsten ook circuleren naar Liechtenstein en Luxemburg.

Back to top