Leen Bakker rolt nieuw winkelconcept ook in België uit | RetailDetail

Leen Bakker rolt nieuw winkelconcept ook in België uit

Leen Bakker rolt nieuw winkelconcept ook in België uit

Leen Bakker introduceert bij al zijn Belgische winkels een nieuw concept: die moeten voortaan meer inspiratie, beleving en service bieden. Ook de website van de woonwinkelketen werd aangepakt.

Nieuw assortiment

Binnen het nieuwe concept is nog steeds plaats voor producten als boxsprings, zetels en kasten, maar worden er ook nieuwe collecties voorzien die inspelen op trends. Daarnaast zijn er in de winkel ook meer mogelijkheden tot maatwerk: zo kan de klant bij het nieuwe merk UMIX zelf een aantal keuzes maken om zijn eigen product samen te stellen.

 

Er zal in de winkel ook meer aandacht zijn voor de verschillende diensten van Leen Bakker, zoals bezorging, levering uit voorraad en gratis confectie voor gordijnen. Klanten zullen binnenkort ook online hun gordijnen kunnen opmeten. Vanaf volgend jaar komt er ook een test waarbij medewerkers gebruik zullen maken van tablets om het online en offline aanbod beter met elkaar te verbinden.

 

Het nieuwe concept van Leen Bakker werd eerder dit jaar al nationaal uitgerold in Nederland, na een succesvolle test bij vijf winkels.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Oh'Green opent eerste tuinwinkel in Aarschot

13/03/2018

De Garden Center Holding, ontstaan uit de fusie van het Waalse Oh!Green, vier winkels van Walter Van Gastel en drie Intratuin-winkels, opent morgen de allereerste Oh'Green-tuinwinkel in Aarschot.

Ikea gaat “miljarden investeren” om Amazon & Co voor te blijven

08/03/2018

Ikea gaat de komende jaren miljarden investeren om “dichter bij de klant te komen” en pure players als Amazon voor te blijven. Dat zegt de kersverse financieel directeur van Ikea Group, Juvencio Maeztu.

Maisons du Monde doorbreekt het miljard en gaat voor het VK

07/03/2018

Maisons du Monde heeft in 2017 de grens van het miljard euro omzet doorbroken. De Franse woonketen blijft stevig groeien, nu ook in het Verenigd Koninkrijk, maar toch stelt het de verwachtingen voor 2018 naar beneden toe bij.

Ikea toont winkel van de toekomst

06/03/2018

Op het Mobile World Congress heeft Ikea in samenwerking met Accenture zijn winkelconcept van de toekomst gepresenteerd. Opvallend: het is een kleine binnenstadwinkel, met - uiteraard - veel technologie.

Meubelen Gaverzicht breidt uit naar Moeskroen

27/02/2018

Meubelen Gaverzicht opent op 1 maart een nieuwe vestiging in Moeskroen. Daar is al meer dan vijftien jaar een winkel te vinden van BE-Okay, het jongerenconcept van Meubelen Gaverzicht, en die krijgt nu gezelschap van de 'grote' formule.

Wissel aan de top bij Blokker Holding

22/02/2018

Abel Slippens is op 6 februari teruggetreden als voorzitter en lid van de raad van commissarissen van Blokker Holding. Hij is opgevolgd door Michiel Witteveen, die flink wat retailervaring meebrengt.

Back to top