Leen Bakker rolt nieuw winkelconcept ook in België uit

Leen Bakker rolt nieuw winkelconcept ook in België uit

Leen Bakker introduceert bij al zijn Belgische winkels een nieuw concept: die moeten voortaan meer inspiratie, beleving en service bieden. Ook de website van de woonwinkelketen werd aangepakt.

Nieuw assortiment

Binnen het nieuwe concept is nog steeds plaats voor producten als boxsprings, zetels en kasten, maar worden er ook nieuwe collecties voorzien die inspelen op trends. Daarnaast zijn er in de winkel ook meer mogelijkheden tot maatwerk: zo kan de klant bij het nieuwe merk UMIX zelf een aantal keuzes maken om zijn eigen product samen te stellen.

 

Er zal in de winkel ook meer aandacht zijn voor de verschillende diensten van Leen Bakker, zoals bezorging, levering uit voorraad en gratis confectie voor gordijnen. Klanten zullen binnenkort ook online hun gordijnen kunnen opmeten. Vanaf volgend jaar komt er ook een test waarbij medewerkers gebruik zullen maken van tablets om het online en offline aanbod beter met elkaar te verbinden.

 

Het nieuwe concept van Leen Bakker werd eerder dit jaar al nationaal uitgerold in Nederland, na een succesvolle test bij vijf winkels.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Met nieuwe locatie in Antwerpen wil fonQ België veroveren

14/11/2017

Webwarenhuis fonQ heeft grote plannen voor de Belgische markt: met een vestiging in Antwerpen en de bouw van een nieuw distributiecentrum in Utrecht hoopt het Nederlandse onlinewarenhuis in België een grotere marktpositie te veroveren.

West-Vlaams Floralux opent nu ook in Limburg

14/11/2017

In het Limburgse Ham gaan twee familiebedrijven samenwerken om van het huidige tuincentrum een enorm nieuw winkelcomplex te maken. Het West-Vlaamse Floralux pompt twaalf miljoen euro in het project en creëert zo dertig nieuwe jobs.

Amazon komt nu ook met eigen meubels

08/11/2017

Amazon heeft nog maar eens een aantal eigen merken op de markt gebracht. Zo stapt de e-commercereus voor het eerst ook zelf in sportkleding en meubels.

Beter Bed Holding groeit verder, behalve in Duitsland

03/11/2017

De omzet van de Beter Bed Holding is in het derde kwartaal met 3,3% gegroeid. De beddenverkoper presteerde goed in alle markten, behalve in Duitsland waar het kampt met de gevolgen van een gifprobleem.

Algemeen directeur Leen Bakker stapt op

02/11/2017

Rob van den Noort vertrekt binnenkort als algemeen directeur bij Leen Bakker. Hij was nog maar sinds 2015 aan de slag in die functie, maar zegt dat zijn werk er opzit. Een opvolger is er momenteel nog niet.

Ikea België start met verkoop zonnepanelen

12/10/2017

Woonwarenhuisketen Ikea verkoopt voortaan ook zonnepanelen. Die zouden zo’n 6 tot 10% goedkoper zijn dan bij de gevestigde spelers op de markt. Anders dan de meubels is er van zelf monteren echter geen sprake: daarvoor werkt Ikea samen met het Britse Solarcentury.

Back to top