Leen Bakker rolt nieuw winkelconcept ook in België uit

Leen Bakker rolt nieuw winkelconcept ook in België uit

Leen Bakker introduceert bij al zijn Belgische winkels een nieuw concept: die moeten voortaan meer inspiratie, beleving en service bieden. Ook de website van de woonwinkelketen werd aangepakt.

Nieuw assortiment

Binnen het nieuwe concept is nog steeds plaats voor producten als boxsprings, zetels en kasten, maar worden er ook nieuwe collecties voorzien die inspelen op trends. Daarnaast zijn er in de winkel ook meer mogelijkheden tot maatwerk: zo kan de klant bij het nieuwe merk UMIX zelf een aantal keuzes maken om zijn eigen product samen te stellen.

 

Er zal in de winkel ook meer aandacht zijn voor de verschillende diensten van Leen Bakker, zoals bezorging, levering uit voorraad en gratis confectie voor gordijnen. Klanten zullen binnenkort ook online hun gordijnen kunnen opmeten. Vanaf volgend jaar komt er ook een test waarbij medewerkers gebruik zullen maken van tablets om het online en offline aanbod beter met elkaar te verbinden.

 

Het nieuwe concept van Leen Bakker werd eerder dit jaar al nationaal uitgerold in Nederland, na een succesvolle test bij vijf winkels.

Tags: