Leen Bakker rolt nieuw winkelconcept ook in België uit | RetailDetail

Leen Bakker rolt nieuw winkelconcept ook in België uit

Leen Bakker rolt nieuw winkelconcept ook in België uit

Leen Bakker introduceert bij al zijn Belgische winkels een nieuw concept: die moeten voortaan meer inspiratie, beleving en service bieden. Ook de website van de woonwinkelketen werd aangepakt.

Nieuw assortiment

Binnen het nieuwe concept is nog steeds plaats voor producten als boxsprings, zetels en kasten, maar worden er ook nieuwe collecties voorzien die inspelen op trends. Daarnaast zijn er in de winkel ook meer mogelijkheden tot maatwerk: zo kan de klant bij het nieuwe merk UMIX zelf een aantal keuzes maken om zijn eigen product samen te stellen.

 

Er zal in de winkel ook meer aandacht zijn voor de verschillende diensten van Leen Bakker, zoals bezorging, levering uit voorraad en gratis confectie voor gordijnen. Klanten zullen binnenkort ook online hun gordijnen kunnen opmeten. Vanaf volgend jaar komt er ook een test waarbij medewerkers gebruik zullen maken van tablets om het online en offline aanbod beter met elkaar te verbinden.

 

Het nieuwe concept van Leen Bakker werd eerder dit jaar al nationaal uitgerold in Nederland, na een succesvolle test bij vijf winkels.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Flamant in handen van Besix

25/05/2018

Interieurspecialist Flamant, met vijf winkels in België en één in Parijs, wordt overgenomen door bouwgroep Besix. Voormalig Brantano-topman Kurt Moons wordt CEO en moet het bedrijf een doorstart bezorgen.

Sterke cijfers en nieuwe CEO voor Maisons du Monde

07/05/2018

Na een stevig eerste kwartaal zet meubel- en decoratieketen Maisons du Monde zijn groeiverhaal verder met een nieuwe CEO en de overname van de Amerikaanse sectorgenoot Modani.

Ikea schrapt 150 banen, ook in België en Nederland

04/05/2018

Bij Ikea verdwijnen binnenkort 150 jobs, waarvan ook een deel in België en Nederland. Met de reorganisatie wil de meubelgigant zich klaarstomen voor de groeiende concurrentie van grote e-commercespelers.

Vijfde meer winst voor Kwantum

03/05/2018

Kwantum, de grootste woondiscounter van de Lage Landen, heeft 2017 afgesloten met een flinke omzet- en winstgroei. De omzet ging 7% de hoogte in, de winst kreeg er zelfs 20% bij.

Beter Bed lijdt onder Duits gifschandaal

02/05/2018

De Beter Bed Holding zag zijn omzet in het eerste kwartaal van 2018 met 4% dalen tegenover dezelfde periode vorig jaar. Naast Duitsland, waar een gifschandaal de cijfers blijft drukken, daalt de omzet ook in Zwitserland en Spanje.

Iris Dierckx wordt nieuwe country manager Auping België

23/04/2018

Iris Dierckx wordt de nieuwe country manager van Auping België. Haar aanstelling volgt op het vertrek van Willem Stox, die de beddenspecialist in februari inruilde voor lingeriegroep Van de Velde