Zes maanden renovatie afgerond bij Meubelen Verberckmoes

Meubelen Verberckmoes heropend na half jaar renovatie

Meubelen Verberckmoes heropend na half jaar renovatie

Deze week heropende Meubelen Verberckmoes in Sint-Gillis-Waas zijn deuren na een renovatie van zes maanden. Daarbij werd ook heel wat aandacht besteed aan duurzame energieoplossingen.

Meer professioneel advies

Het interieur van de winkel werd helemaal aangepakt, waardoor alles meer opengewerkt is. Bovendien werd het aanbod uitgebreid en volledig vernieuwd. Ook de merken Okay en Interia Design vallen nu onder de naam Meubelen Verberckmoes, waar voortaan de nadruk wordt gelegd op professioneel advies van medewerkers, die daarvoor extra opleiding hebben ontvangen.

 

In de winkel zijn nu ook zeven inspiratieboxen, waar klanten verschillende trends en mogelijkheden kunnen ontdekken. Daarbinnen worden verschillende merken en prijscategorieën gecombineerd. In het centrum van de winkel is voortaan Bar Louis te vinden, een koffie- en wijnbar die een eerbetoon is aan oprichter Louis Verberckmoes.

 

Op vlak van duurzaamheid ging vooral veel aandacht naar de verlichting in de winkel: alle halogeenlampen en andere verouderde technologieën werden vervangen door ledlampen en energiezuinige alternatieven.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Gerelateerde items

Blokker ziet Belgische omzet fors dalen en directie afslanken

17/07/2018

De problemen voor Blokker blijven aanhouden: het bestuur wordt verder ingekrompen (van acht naar vijf), net zoals de omzet in de Belgische winkels (-21%). 

Chinese webreus zet aanval op Italië in

11/07/2018

De Chinese webreus JD.com wil gaan uitbreiden naar Italië. Het zou voor de grote rivaal van Alibaba het tweede Europese kantoor op korte tijd betekenen.

Steinhoff in de problemen - en in de uitverkoop?

05/07/2018

Steinhoff, na Ikea het grootste woonwinkelbedrijf ter wereld, heeft dringend geld nodig om een faillissement te vermijden. Een van de concrete pistes is de verkoop van zijn succesvolle keten van kleding en huishoudartikelen Pepco.

H&M breidt Home-collectie uit

03/07/2018

Modegroep H&M breidt het assortiment van H&M Home uit met onder meer meubelen en lampen. In steeds meer winkels komen ook shop-in-shops met het interieurgamma.

Westland Shopping krijgt groen licht voor vernieuwing

19/06/2018

Westland Shopping Center in Anderlecht mag van de overlegcommissie de geplande renovatiewerken uitvoeren. Tegen 2020 moet het winkelcentrum een volledige make-over krijgen, met ook een fikse uitbreiding erbij.

Home24 nieuw succesverhaal voor Rocket Internet

18/06/2018

Investeringsgroep Rocket Internet bracht na Zalando, HelloFresh en Delivery Hero afgelopen vrijdag ook de online meubelwinkel Home24 met succes naar de beurs. Met het opgehaalde geld wil de webshop zijn groei versnellen.