Meubelen Verberckmoes heropend na half jaar renovatie

Meubelen Verberckmoes heropend na half jaar renovatie

Deze week heropende Meubelen Verberckmoes in Sint-Gillis-Waas zijn deuren na een renovatie van zes maanden. Daarbij werd ook heel wat aandacht besteed aan duurzame energieoplossingen.

Meer professioneel advies

Het interieur van de winkel werd helemaal aangepakt, waardoor alles meer opengewerkt is. Bovendien werd het aanbod uitgebreid en volledig vernieuwd. Ook de merken Okay en Interia Design vallen nu onder de naam Meubelen Verberckmoes, waar voortaan de nadruk wordt gelegd op professioneel advies van medewerkers, die daarvoor extra opleiding hebben ontvangen.

 

In de winkel zijn nu ook zeven inspiratieboxen, waar klanten verschillende trends en mogelijkheden kunnen ontdekken. Daarbinnen worden verschillende merken en prijscategorieën gecombineerd. In het centrum van de winkel is voortaan Bar Louis te vinden, een koffie- en wijnbar die een eerbetoon is aan oprichter Louis Verberckmoes.

 

Op vlak van duurzaamheid ging vooral veel aandacht naar de verlichting in de winkel: alle halogeenlampen en andere verouderde technologieën werden vervangen door ledlampen en energiezuinige alternatieven.