Zes maanden renovatie afgerond bij Meubelen Verberckmoes

Meubelen Verberckmoes heropend na half jaar renovatie

Meubelen Verberckmoes heropend na half jaar renovatie

Deze week heropende Meubelen Verberckmoes in Sint-Gillis-Waas zijn deuren na een renovatie van zes maanden. Daarbij werd ook heel wat aandacht besteed aan duurzame energieoplossingen.

Meer professioneel advies

Het interieur van de winkel werd helemaal aangepakt, waardoor alles meer opengewerkt is. Bovendien werd het aanbod uitgebreid en volledig vernieuwd. Ook de merken Okay en Interia Design vallen nu onder de naam Meubelen Verberckmoes, waar voortaan de nadruk wordt gelegd op professioneel advies van medewerkers, die daarvoor extra opleiding hebben ontvangen.

 

In de winkel zijn nu ook zeven inspiratieboxen, waar klanten verschillende trends en mogelijkheden kunnen ontdekken. Daarbinnen worden verschillende merken en prijscategorieën gecombineerd. In het centrum van de winkel is voortaan Bar Louis te vinden, een koffie- en wijnbar die een eerbetoon is aan oprichter Louis Verberckmoes.

 

Op vlak van duurzaamheid ging vooral veel aandacht naar de verlichting in de winkel: alle halogeenlampen en andere verouderde technologieën werden vervangen door ledlampen en energiezuinige alternatieven.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Gerelateerde items

Sterke cijfers en nieuwe CEO voor Maisons du Monde

07/05/2018

Na een stevig eerste kwartaal zet meubel- en decoratieketen Maisons du Monde zijn groeiverhaal verder met een nieuwe CEO en de overname van de Amerikaanse sectorgenoot Modani.

Ikea schrapt 150 banen, ook in België en Nederland

04/05/2018

Bij Ikea verdwijnen binnenkort 150 jobs, waarvan ook een deel in België en Nederland. Met de reorganisatie wil de meubelgigant zich klaarstomen voor de groeiende concurrentie van grote e-commercespelers.

Vijfde meer winst voor Kwantum

03/05/2018

Kwantum, de grootste woondiscounter van de Lage Landen, heeft 2017 afgesloten met een flinke omzet- en winstgroei. De omzet ging 7% de hoogte in, de winst kreeg er zelfs 20% bij.

Beter Bed lijdt onder Duits gifschandaal

02/05/2018

De Beter Bed Holding zag zijn omzet in het eerste kwartaal van 2018 met 4% dalen tegenover dezelfde periode vorig jaar. Naast Duitsland, waar een gifschandaal de cijfers blijft drukken, daalt de omzet ook in Zwitserland en Spanje.

Iris Dierckx wordt nieuwe country manager Auping België

23/04/2018

Iris Dierckx wordt de nieuwe country manager van Auping België. Haar aanstelling volgt op het vertrek van Willem Stox, die de beddenspecialist in februari inruilde voor lingeriegroep Van de Velde

Jysk wil naar 100 winkels in België

23/04/2018

Het Deense Jysk opent dit jaar nog elf nieuwe woonwinkels in België, wat het totale aantal vestigingen op 17 zou brengen. Op termijn wil de woonketen, zowat de Deense tegenhanger van woongigant Ikea, een honderdtal winkels in ons land.