Meubelmerk Furnified opent pop-up in Brussel

Meubelmerk Furnified opent pop-up in Brussel
Furnified

Van 28 april tot en met 28 juni kunnen liefhebbers van Furnified terecht in de Brusselse Sablon-wijk, waar de Belgische meubelketen een pop-upwinkel opent. Daarnaast heeft het merk ook twee vaste showrooms in Antwerpen en in Amsterdam.

 

Betaalbaar vakmanschap

Furnified staat sinds de oprichting in 2015 bekend om zijn authentieke en betaalbare meubels, die het merk verkoopt via de eigen woonwebshop en etaleert in twee showrooms in Antwerpen en Amsterdam. Daar voegt het Belgische meubelmerk nu tijdelijk een pop-upwinkel aan toe in de prestigieuze Brusselse wijk ‘Le Sablon’

 

Furnified werd als online meubelwinkel opgericht door Dimitri De Vocht, die nog steeds betrokken is bij het ontwerp van de meubelcollecties. Alle creaties van het merk kenmerken zich naar eigen zeggen door vakmanschap en een uniek maar betaalbaar design dat in-house tot stand komt: de meubelen worden geproduceerd in kleinschalige ateliers en bereiken de klant rechtstreeks, zonder tussenschakels tussen ontwerp en verzending. Furnified werkt bovendien met gerecupereerde materialen en beperkte oplagen, waardoor de kosten van het magazijn de pan niet uitrijzen. 

 

Liefhebbers van het Belgische merk zijn welkom in de tijdelijke winkel die Furnified vanaf 28 april tot en met 28 juni in Brussel opent.