Oh'Green opent eerste tuinwinkel in Aarschot

Oh'Green opent eerste tuinwinkel in Aarschot

De Garden Center Holding, ontstaan uit de fusie van het Waalse Oh!Green, vier winkels van Walter Van Gastel en drie Intratuin-winkels, opent morgen de allereerste Oh'Green-tuinwinkel in Aarschot.

 

Lentekriebels

Tuinliefhebbers kunnen vanaf morgen terecht in de eerste Oh'Green-winkel, het nieuwe concept waarmee het in 2017 opgerichte Garden Center Holding zijn visie voor de toekomst in de praktijk brengt. Het paradepaardje van de groep, die koos voor Oh'Green (met weglatingsteken) als commerciële naam van zijn winkels, komt er op de locatie van de voormalige Intratuin-winkel in Aarschot.

 

"De winkel werd vanaf de grond opnieuw opgebouwd en is net op tijd klaar om tuinliefhebbers met lentekriebels met raad, daad en goede producten bij te staan," zo is te horen bij Oh'Green-winkelmanager Jelle Van Opstal. Het nieuwe tuincentrum wil de klant een totaalbeleving bezorgen en heeft ook voor dierenvrienden, hobbykoks en fans van design een ruim assortiment.

 

Onder één vlag

Op termijn is het de bedoeling om ook de overige elf winkels om te bouwen volgens het Oh'Green-concept. Dit jaar nog krijgen de Waalse Oh!Green-winkels (met uitroepteken) en de vier Walter Van Gastel-winkels (in Ekeren, Balen, Ninove en Sint-Katelijne-Waver) een make-over. In 2019 is het de beurt aan de twee andere Intratuin-franchises (in Olen en Zwijndrecht) die voorheen eigendom waren van de Hubo-groep.

 

Verdere uitbreidingsplannen heeft Garden Center Holding voorlopig niet, al wil het wel blijven groeien op de Belgische tuinwinkelmarkt waar de groep momenteel de op één na grootste is. Behalve naar de uitrol van de verschillende Oh'Green-winkels gaat de aandacht de komende jaren ook naar de ontwikkeling van een kennisplatform, waarmee de groep klanten en medewerkers ten dienste wil staan.

 

Garden Center Holding heeft een omzet van 78 miljoen euro en stelt ongeveer 280 werknemers tewerk in zijn twaalf tuincentra.