Oh'Green opent eerste tuinwinkel in Aarschot

Oh'Green opent eerste tuinwinkel in Aarschot

Oh'Green opent eerste tuinwinkel in Aarschot

De Garden Center Holding, ontstaan uit de fusie van het Waalse Oh!Green, vier winkels van Walter Van Gastel en drie Intratuin-winkels, opent morgen de allereerste Oh'Green-tuinwinkel in Aarschot.

 

Lentekriebels

Tuinliefhebbers kunnen vanaf morgen terecht in de eerste Oh'Green-winkel, het nieuwe concept waarmee het in 2017 opgerichte Garden Center Holding zijn visie voor de toekomst in de praktijk brengt. Het paradepaardje van de groep, die koos voor Oh'Green (met weglatingsteken) als commerciële naam van zijn winkels, komt er op de locatie van de voormalige Intratuin-winkel in Aarschot.

 

"De winkel werd vanaf de grond opnieuw opgebouwd en is net op tijd klaar om tuinliefhebbers met lentekriebels met raad, daad en goede producten bij te staan," zo is te horen bij Oh'Green-winkelmanager Jelle Van Opstal. Het nieuwe tuincentrum wil de klant een totaalbeleving bezorgen en heeft ook voor dierenvrienden, hobbykoks en fans van design een ruim assortiment.

 

Onder één vlag

Op termijn is het de bedoeling om ook de overige elf winkels om te bouwen volgens het Oh'Green-concept. Dit jaar nog krijgen de Waalse Oh!Green-winkels (met uitroepteken) en de vier Walter Van Gastel-winkels (in Ekeren, Balen, Ninove en Sint-Katelijne-Waver) een make-over. In 2019 is het de beurt aan de twee andere Intratuin-franchises (in Olen en Zwijndrecht) die voorheen eigendom waren van de Hubo-groep.

 

Verdere uitbreidingsplannen heeft Garden Center Holding voorlopig niet, al wil het wel blijven groeien op de Belgische tuinwinkelmarkt waar de groep momenteel de op één na grootste is. Behalve naar de uitrol van de verschillende Oh'Green-winkels gaat de aandacht de komende jaren ook naar de ontwikkeling van een kennisplatform, waarmee de groep klanten en medewerkers ten dienste wil staan.

 

Garden Center Holding heeft een omzet van 78 miljoen euro en stelt ongeveer 280 werknemers tewerk in zijn twaalf tuincentra. 

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Gerelateerde items

Home24 nieuw succesverhaal voor Rocket Internet

18/06/2018

Investeringsgroep Rocket Internet bracht na Zalando, HelloFresh en Delivery Hero afgelopen vrijdag ook de online meubelwinkel Home24 met succes naar de beurs. Met het opgehaalde geld wil de webshop zijn groei versnellen.

Ikea wil alleen nog hernieuwbare materialen

08/06/2018

Ikea stelt zich forse duurzaamheidsdoelstellingen: de woonketen wil klimaatpositief worden tegen 2030 en al eind volgend jaar alle plastic wegwerpproducten bannen.

Casa gaat internationaal aan huis leveren

06/06/2018

Interieurketen Casa heeft een nieuwe webshop gelanceerd die klanten in heel Europa toelaat om meubilair en tuinmeubilair aan huis te laten leveren. De leveringen gebeuren vanuit een e-commercehub in Genk.

Jysk opent vijf winkels op één dag

01/06/2018

De Scandinavische interieurketen Jysk heeft op 31 mei vijf verschillende winkels geopend in vijf verschillende landen. Hongarije, Oekraïne, Roemenië, Slovakije en Zweden kregen allemaal op dezelfde dag een nieuw woonwarenhuis.

Casa opent eerste Nederlandse winkel

01/06/2018

Nederland maakt kennis met een nieuwe interieurwinkelketen: Casa opent op vrijdag 1 juni de deuren in de Utrechtse binnenstad en introduceert ook zijn webshop. De lancering betekent het startschot van een grote ombouwoperatie.

Blokker België heeft een nieuwe directeur

31/05/2018

Rob Schuyt is per 1 mei in dienst getreden als algemeen directeur van Blokker in België. Hij neemt hiermee de functie over van Bernd Bosch, met wie het contract is beëindigd.