Oh'Green steekt taalgrens over en opent in Aarschot

Oh'Green steekt taalgrens over en opent in Aarschot

Een jaar na de fusie met de tuincentra van Hubo opent de Waalse tuinketen Oh'Green voor het eerst een vestiging ten Noorden van de taalgrens. De winkel in Aarschot vervangt de huidige Intratuin.

 

Fusiegroep wordt Oh'Green

In maart vorig jaar kondigde doe-het-zelfketen Hubo aan zijn tuincentra te willen onderbrengen in een nieuwe fusiegroep met het Waalse Oh'Green. Zo zou met Garden Center Holding een tuingroep ontstaan met centra over het hele land, die in omzet enkel Aveve moet laten voorgaan: Hubo beschikte al over vijf vestigingen van Walter Van Gastel en drie van Intratuin, Oh'Green heeft vijf vestigingen (één in elke Waalse provincie). 

 

In maart van dit jaar zal dan een eerste nieuwe Oh'Green open gaan: de primeur is voor Aarschot, waar een nieuw tuincentrum in de plaats komt van de bestaande Intratuin. Ook de Intratuins in Olen en Zwijndrecht worden binnenkort voorzien van de nieuwe naam, vermoedelijk tegen het jaareinde. Vijf winkels van Walter Van Gastel (in Balen, Ekeren, Ninove, Olen en Sint-Katelijne-Waver) behouden hun naam, maar krijgen de toevoeging "part of Oh'Green". De drie andere winkels van die keten blijven overigens buiten de fusiegroep, net als de andere vestigingen van Intratuin.