Oh'Green steekt taalgrens over en opent in Aarschot | RetailDetail

Oh'Green steekt taalgrens over en opent in Aarschot

Oh'Green steekt taalgrens over en opent in Aarschot
© Oh'Green

Een jaar na de fusie met de tuincentra van Hubo opent de Waalse tuinketen Oh'Green voor het eerst een vestiging ten Noorden van de taalgrens. De winkel in Aarschot vervangt de huidige Intratuin.

 

Fusiegroep wordt Oh'Green

In maart vorig jaar kondigde doe-het-zelfketen Hubo aan zijn tuincentra te willen onderbrengen in een nieuwe fusiegroep met het Waalse Oh'Green. Zo zou met Garden Center Holding een tuingroep ontstaan met centra over het hele land, die in omzet enkel Aveve moet laten voorgaan: Hubo beschikte al over vijf vestigingen van Walter Van Gastel en drie van Intratuin, Oh'Green heeft vijf vestigingen (één in elke Waalse provincie). 

 

In maart van dit jaar zal dan een eerste nieuwe Oh'Green open gaan: de primeur is voor Aarschot, waar een nieuw tuincentrum in de plaats komt van de bestaande Intratuin. Ook de Intratuins in Olen en Zwijndrecht worden binnenkort voorzien van de nieuwe naam, vermoedelijk tegen het jaareinde. Vijf winkels van Walter Van Gastel (in Balen, Ekeren, Ninove, Olen en Sint-Katelijne-Waver) behouden hun naam, maar krijgen de toevoeging "part of Oh'Green". De drie andere winkels van die keten blijven overigens buiten de fusiegroep, net als de andere vestigingen van Intratuin. 

 

 

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Gerelateerde items

Home24 nieuw succesverhaal voor Rocket Internet

18/06/2018

Investeringsgroep Rocket Internet bracht na Zalando, HelloFresh en Delivery Hero afgelopen vrijdag ook de online meubelwinkel Home24 met succes naar de beurs. Met het opgehaalde geld wil de webshop zijn groei versnellen.

Ikea wil alleen nog hernieuwbare materialen

08/06/2018

Ikea stelt zich forse duurzaamheidsdoelstellingen: de woonketen wil klimaatpositief worden tegen 2030 en al eind volgend jaar alle plastic wegwerpproducten bannen.

Casa gaat internationaal aan huis leveren

06/06/2018

Interieurketen Casa heeft een nieuwe webshop gelanceerd die klanten in heel Europa toelaat om meubilair en tuinmeubilair aan huis te laten leveren. De leveringen gebeuren vanuit een e-commercehub in Genk.

Jysk opent vijf winkels op één dag

01/06/2018

De Scandinavische interieurketen Jysk heeft op 31 mei vijf verschillende winkels geopend in vijf verschillende landen. Hongarije, Oekraïne, Roemenië, Slovakije en Zweden kregen allemaal op dezelfde dag een nieuw woonwarenhuis.

Casa opent eerste Nederlandse winkel

01/06/2018

Nederland maakt kennis met een nieuwe interieurwinkelketen: Casa opent op vrijdag 1 juni de deuren in de Utrechtse binnenstad en introduceert ook zijn webshop. De lancering betekent het startschot van een grote ombouwoperatie.

Blokker België heeft een nieuwe directeur

31/05/2018

Rob Schuyt is per 1 mei in dienst getreden als algemeen directeur van Blokker in België. Hij neemt hiermee de functie over van Bernd Bosch, met wie het contract is beëindigd.