Oh'Green steekt taalgrens over en opent in Aarschot | RetailDetail

Oh'Green steekt taalgrens over en opent in Aarschot

Oh'Green steekt taalgrens over en opent in Aarschot
© Oh'Green

Een jaar na de fusie met de tuincentra van Hubo opent de Waalse tuinketen Oh'Green voor het eerst een vestiging ten Noorden van de taalgrens. De winkel in Aarschot vervangt de huidige Intratuin.

 

Fusiegroep wordt Oh'Green

In maart vorig jaar kondigde doe-het-zelfketen Hubo aan zijn tuincentra te willen onderbrengen in een nieuwe fusiegroep met het Waalse Oh'Green. Zo zou met Garden Center Holding een tuingroep ontstaan met centra over het hele land, die in omzet enkel Aveve moet laten voorgaan: Hubo beschikte al over vijf vestigingen van Walter Van Gastel en drie van Intratuin, Oh'Green heeft vijf vestigingen (één in elke Waalse provincie). 

 

In maart van dit jaar zal dan een eerste nieuwe Oh'Green open gaan: de primeur is voor Aarschot, waar een nieuw tuincentrum in de plaats komt van de bestaande Intratuin. Ook de Intratuins in Olen en Zwijndrecht worden binnenkort voorzien van de nieuwe naam, vermoedelijk tegen het jaareinde. Vijf winkels van Walter Van Gastel (in Balen, Ekeren, Ninove, Olen en Sint-Katelijne-Waver) behouden hun naam, maar krijgen de toevoeging "part of Oh'Green". De drie andere winkels van die keten blijven overigens buiten de fusiegroep, net als de andere vestigingen van Intratuin. 

 

 

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Gerelateerde items

Made.com haalt 45 miljoen euro op

19/03/2018

Online meubelshop Made.com heeft in een nieuwe investeringsronde 45 miljoen euro opgehaald. Dat geld wordt gebruikt om verdere expansie in Europa te financieren. 

Oh'Green opent eerste tuinwinkel in Aarschot

13/03/2018

De Garden Center Holding, ontstaan uit de fusie van het Waalse Oh!Green, vier winkels van Walter Van Gastel en drie Intratuin-winkels, opent morgen de allereerste Oh'Green-tuinwinkel in Aarschot.

Ikea gaat “miljarden investeren” om Amazon & Co voor te blijven

08/03/2018

Ikea gaat de komende jaren miljarden investeren om “dichter bij de klant te komen” en pure players als Amazon voor te blijven. Dat zegt de kersverse financieel directeur van Ikea Group, Juvencio Maeztu.

Maisons du Monde doorbreekt het miljard en gaat voor het VK

07/03/2018

Maisons du Monde heeft in 2017 de grens van het miljard euro omzet doorbroken. De Franse woonketen blijft stevig groeien, nu ook in het Verenigd Koninkrijk, maar toch stelt het de verwachtingen voor 2018 naar beneden toe bij.

Ikea toont winkel van de toekomst

06/03/2018

Op het Mobile World Congress heeft Ikea in samenwerking met Accenture zijn winkelconcept van de toekomst gepresenteerd. Opvallend: het is een kleine binnenstadwinkel, met - uiteraard - veel technologie.

Meubelen Gaverzicht breidt uit naar Moeskroen

27/02/2018

Meubelen Gaverzicht opent op 1 maart een nieuwe vestiging in Moeskroen. Daar is al meer dan vijftien jaar een winkel te vinden van BE-Okay, het jongerenconcept van Meubelen Gaverzicht, en die krijgt nu gezelschap van de 'grote' formule.

Back to top