Online matrasverkoper Simba nu ook in Nederland | RetailDetail

Online matrasverkoper Simba nu ook in Nederland

Online matrasverkoper Simba nu ook in Nederland

Het Britse Simba, dat online matrassen verkoopt, is nu ook beschikbaar voor Nederlandse klanten. Daarmee zet de webshop zijn snelle expansie verder. Binnen anderhalf jaar wil Simba te vinden zijn in 24 landen.

35.000 matrassen

Naast Nederland en het Verenigd Koninkrijk, is Simba ook al te vinden in Frankrijk, Duitsland, Ierland, Noord-Amerika en het Midden Oosten. Vorig jaar verkocht het 35.000 matrassen, goed voor een omzet van meer dan 15 miljoen euro. Simba werd nochtans pas in 2015 opgericht.

 

De matrassen van Simba zijn te verkrijgen in verschillende maten, maar zijn volgens het bedrijf wel geschikt voor iedereen. Het verkoopt naar eigen zeggen de eerste matras ter wereld die pocketveren weet te combineren met traagschuim. Die combinatie moet zorgen voor een betere nachtrust.

 

De matrassen van Simba worden aan huis geleverd in dozen van een meter hoog en 50 centimeter breed. Daardoor kunnen ze gemakkelijk naar de juiste kamer verplaatst worden. Eens ze uit de doos zijn gehaald, kunnen ze drie tot vier uur later al gebruikt worden.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Gerelateerde items

Iris Dierckx wordt nieuwe country manager Auping België

23/04/2018

Iris Dierckx wordt de nieuwe country manager van Auping België. Haar aanstelling volgt op het vertrek van Willem Stox, die de beddenspecialist in februari inruilde voor lingeriegroep Van de Velde

Jysk wil naar 100 winkels in België

23/04/2018

Het Deense Jysk opent dit jaar nog elf nieuwe woonwinkels in België, wat het totale aantal vestigingen op 17 zou brengen. Op termijn wil de woonketen, zowat de Deense tegenhanger van woongigant Ikea, een honderdtal winkels in ons land.

Antwerpen krijgt Belgische primeur Søstrene Grene

20/04/2018

In de Antwerpse Stadsfeestzaal opent op 18 mei de eerste Belgische winkel van Søstrene Grene de deuren. De Deense keten biedt allerhande hebbedingetjes en woonaccessoires aan.

Thierry Moubax (bpost): "Wie de boot niet wil missen, moet snel schakelen."

20/04/2018

Nog een grote naam voor het RetailDetail Congress van 26 april: bpost-marketingtopman Thierry Moubax zal er zijn visie geven over hoe marketing en handel in het algemeen ingrijpend zullen veranderen door de 'boom' in e-commerce.

Amazon telt al 100 miljoen Prime-abonnees

19/04/2018

E-commercegigant Amazon heeft de kaap van de honderd miljoen Prime-abonnees overschreden. En dat is maar een van de vele mijlpalen waarover CEO Jeff Bezos het heeft in zijn jaarlijkse brief aan de aandeelhouders.

“Tijd voor actie: kleinhandelaars online laten floreren”

18/04/2018

Vandaag kreeg fase 2 van de campagne “Het Internet. Ook uw zaak” zijn officiële aftrap in een Mechelse lederwarenwinkel. De campagne wil kleinhandelaars zo veel mogelijk aan een webshop helpen.