Pronto Wonen opende in Sliedrecht en Roermond | RetailDetail

Pronto Wonen opent de deuren in Sliedrecht en Roermond

Pronto Wonen opent de deuren in Sliedrecht en Roermond
Foto: Pronto Wonen

Woonwinkel Pronto Wonen opende onlangs een winkel op de woonboulevards in Sliedrecht en Roermond. Voor volgend jaar staat de opening van nog vier vestigingen op de agenda.

 

Franchiseformule groeit door

De woonformule Pronto Wonen, die in franchise wordt uitgebaat, telt nu met de twee nieuwe winkels in Nederland 33 zelfstandige vestigingen van ieder ongeveer 1.750 vierkante meter.

 

De nieuwe eigenaar van de  locatie in Sliedrecht is Benjamin Roobol,  tevens ondernemer van winkels in Naaldwijk, Spijkenisse en Utrecht. In Roermond openden Bert Vriens en Ralph Maas de woonformule op het Retailpark. Beide ondernemers startten onlangs met Pronto Wonen in Tilburg, in een vernieuwde winkel op een andere locatie.


“Pronto Wonen staat stevig in de markt en we groeien nog altijd door”, aldus Rob van Drunen, eindverantwoordelijke voor de woonformules binnen IMG. “In Capelle aan de IJssel wordt de winkel van Pronto Wonen momenteel verbouwd en nog voor de kerstdagen zal daar alles klaar zijn. Daarna gaan we in het nieuwe jaar verder met de voorbereidingen van de volgende vier vestigingen."


Pronto Wonen bestaat sinds 1989  en is sinds 1998 onderdeel van de Internationale Meubel Groep (IMG) in Etten-Leur. Dit is  de retailservice-organisatie waar ook meubelformule Profijt Meubel en DroomDomein, een formule voor slaapspeciaalzaken, onder vallen.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Casa opent nieuwe winkel in Olen

13/08/2018

Interieurketen Casa heeft een nieuwe winkel geopend in Olen Shopping Park. De winkel, die bewust in de buurt van het Belgisch hoofdkantoor ligt, kreeg ook een nieuw winkelconcept.

Eggo flirt met 50 winkels in België, start in Nederland

03/08/2018

Keukenwinkelketen èggo blijft groeien: na Luxemburg en Spanje luidt de eerste Nederlandse pilootwinkel in Breda het begin van een nieuw expansiehoofdstuk in. In België zijn er ondertussen bijna vijftig winkels.

Teleurstellende cijfers voor Beter Bed

30/07/2018

Beddenretailer Beter Bed Holding heeft er geen prettige eerste jaarhelft op zitten: zowel de omzet als de winst staan onder druk als gevolg van aanhoudende problemen op de Duitse markt. In Nederland en België steeg de omzet wel.

Blokker ziet Belgische omzet fors dalen en directie afslanken

17/07/2018

De problemen voor Blokker blijven aanhouden: het bestuur wordt verder ingekrompen (van acht naar vijf), net zoals de omzet in de Belgische winkels (-21%). 

Chinese webreus zet aanval op Italië in

11/07/2018

De Chinese webreus JD.com wil gaan uitbreiden naar Italië. Het zou voor de grote rivaal van Alibaba het tweede Europese kantoor op korte tijd betekenen.

Steinhoff in de problemen - en in de uitverkoop?

05/07/2018

Steinhoff, na Ikea het grootste woonwinkelbedrijf ter wereld, heeft dringend geld nodig om een faillissement te vermijden. Een van de concrete pistes is de verkoop van zijn succesvolle keten van kleding en huishoudartikelen Pepco.