Tweede Vanden Borre Kitchen geopend in Gent-Oostakker

Tweede Vanden Borre Kitchen geopend in Gent-Oostakker

Vandaag is in Gent de tweede vestiging van Vanden Borre Kitchen geopend door franchisenemers Patrick Smulders en Thomas Batjoens. De eerste vestiging van de keukenketen opende in oktober al zijn deuren in Drogenbos.

Showroom van 450 m²

“Het pand waarin onze tweede Vanden Borre Kitchen zich bevindt is een ware entiteit op zich. Met een showroom van 450 vierkante meter, is het de ideale locatie om de sfeer van Vanden Borre Kitchen tot zijn recht te laten komen en onze klanten ten allen tijde topservice aan eerlijke prijzen te leveren”, aldus Thomas Batjoens.

 

Voor Vanden Borre Kitchen werkt Vanden Borre samen met de groep FBD, die al heel wat ervaring heeft op het vlak van keukens. De bedoeling is om klanten van de nieuwe keten te laten genieten van de expertises van beide groepen. Vanden Borre besloot ook de stap te zetten naar de keukenmarkt, omdat er binnen de elektrowereld minder ruimte voor groei was.

 

Patrick Smulders was trouwens ook al de franchisenemer van het eerste filiaal in Drogenbos. “Na de opening in oktober 2016 van het filiaal in Drogenbos, blijft het maatwerk van de keukens, de garantie en de service het belangrijkste bij Vanden Borre Kitchen. Er wordt voortdurend rekening gehouden met de wensen en behoeften van de klant zodat het finale product een persoonlijke keuken op maat is”, aldus Smulders.