Vanden Borre Kitchen opent eerste filiaal

Vanden Borre Kitchen opent eerste filiaal

In Drogenbos is de eerste vestiging van Vanden Borre Kitchen geopend, waarvoor Vanden Borre samenwerkt met de groep FBD. Die heeft ook al iets in de pap te brokken bij onder andere Ixina.

Aandacht voor maatwerk

"Deze samenwerking is het resultaat van een lange denkoefening om onze klanten een optimale service te kunnen bieden met de sterktes die we reeds in huis hadden. De klanten van Vanden Borre Kitchen zullen dus genieten van de expertise van onze twee groepen”, zegt algemeen directeur Charles-Henri de Maleissye.

 

De nieuwe keten wil een plaats op de markt vinden door aandacht te geven aan maatwerk: bij de eerste winkel worden dan ook een aantal voorbeelden van keukens op maat geëtaleerd. Zo is er een keuken ‘Familie & Veiligheid’, waar extra aandacht werd geschonken aan de veiligheid van kleine kinderen. De keuken ‘Ergonomie’ is dan weer volledig aangepast aan de morfologie van de gebruikers.

 

Voor de opening van nieuwe winkels zal Vanden Borre Kitchen steevast samenwerken met lokale franchisenemers. Patrick Smulders en zijn vennoot Nicolas Bontinck krijgen alvast de eer om de spits af te bijten.