Vanden Borre Kitchen opent zevende vestiging in Diest

Vanden Borre Kitchen opent zevende vestiging in Diest

Volgende week opent Vanden Borre Kitchen zijn zevende showroom in Diest. Het is de tweede winkel van de retailer in Vlaams-Brabant.

 

Maatwerk

Na Aartselaar, Drogenbos, Froyennes, Oostakker, Jemappes en Maldegem gaat er nu dus een zevende vestiging van Vanden Borre Kitchen open in Diest. De toonzaal is 350 vierkante meter groot en biedt ruimte voor tien modelkeukens.

 

Vanden Borre Kitchen wil het verschil maken met gepersonaliseerd maatwerk. Klanten zullen kunnen kiezen uit een hele waaier van mogelijkheden, kleuren en materialen en zo een gepersonaliseerde keuken samenstellen. Franchisenemers zijn Steve Van Sandt en zijn partner Lien Jacobs. Ze hebben al jarenlang ervaring in de keukensector.

 

Vanden Borre Kitchen is ontstaan uit een samenwerking tussen FBD, de Europese marktleider in de distributie van uitgeruste keukens, en Vanden Borre. Het eerste filiaal opende in 2016 in Drogenbos. Later dit semester zullen er nog twee vestigingen bijkomen in Herstal en Waterloo. Op termijn moet er in elke regio van het land een winkel van Vanden Borre Kitchen zijn.