VidaXL opent Europees distributiecentrum in Venlo | RetailDetail

VidaXL opent Europees distributiecentrum in Venlo

VidaXL opent Europees distributiecentrum in Venlo

Webwinkel VidaXL gaat in Venlo een nieuw Europees distributiecentrum betrekken. De locatie van 105.000 m² wordt gebouwd op een terrein van vijftien hectare op Trade Port Noord.

Duurzaam gebouwd

Het gebouw voldoet aan de standaarden voor het BREEAM Very Good duurzaamheidscertificaat en zal naar verwachting eind dit jaar zijn afgerond.

 

VidaXL brengt vanuit Venray een breed aanbod voor huis, tuin, garage, doe-het-zelf en kleding. De producten worden overwegend onder eigen naam geproduceerd en verkocht. De formule biedt haar assortiment tevens aan op platforms als Amazon en geeft zelf andere verkopers eveneens toegang tot haar online verkoopkanalen, zo meldde het bedrijf vorig jaar.

 

Het online warenhuis verkoopt de producten inmiddels via 31 webshops aan consumenten in Europa, de Verenigde Staten en Australië.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Gerelateerde items

Casa opent nieuwe winkel in Olen

13/08/2018

Interieurketen Casa heeft een nieuwe winkel geopend in Olen Shopping Park. De winkel, die bewust in de buurt van het Belgisch hoofdkantoor ligt, kreeg ook een nieuw winkelconcept.

Amazon mag levering volgende dag niet garanderen

13/08/2018

De Britse reclamewaakhond heeft het niet voor Amazons belofte om bestellingen van Prime-leden de volgende dag te zullen leveren. Tijdens de feestdagen vorig jaar waren er vertragingen, dus moet Amazon de garantie schrappen.

Gratis verzending voor leden Bol.com Select

08/08/2018

In navolging van Amazon voert Bol.com zijn lidmaatschapsservice op: Select-leden kunnen nu het hele assortiment gratis bezorgd krijgen. Althans, als ze de lidmaatschapskost betalen.

Amper 2% Amazon Alexa-gebruikers kocht al via voice

07/08/2018

Slechts 2% van alle Amazon Echo-eigenaars in de VS kocht al iets via de slimme speakers. Velen probeerden het al wel, maar haakten onderweg af. Is de technologie waardeloos of nog niet klaar?

Walmart laat robots online orders picken

07/08/2018

De Amerikaanse retailreus  Walmart experimenteert met robots die online orders picken: ze halen snel droge, gekoelde en diepgevroren waren uit de schappen, terwijl de medewerkers de verse producten uitkiezen.

Chocolade bedreigd door smeltgevaar bij Delhaize

07/08/2018

Er dreigt chocoladeschaarste door de aanhoudende hitte: in de koekjesafdeling van Delhaize worden klanten gewaarschuwd voor leveringsproblemen. Het is te warm voor het snoepgoed: het smelt in de vrachtwagens.