RetailDetail Night 2021

RetailDetail Night 2021

25-11-2021 11:00 - 25-11-2021 22:30

Meir 78

2000 Antwerpen

RetailDetail Night 2021 (9th edition)

Hét jaarlijkse eindejaarsfeest van de retailsector in de Benelux is terug na een gedwongen afwezigheid!

Aan de formule wijzigt niets: ‘s middags zijn er diepgravende thematische seminars, ’s avonds volgt een plenaire sessie met het retailjaaroverzicht door professor Gino Van Ossel, de uitreiking van de RetailDetail Awards, een internationale keynotespreker en uitgebreide netwerkmogelijkheden tussendoor en op het feest achteraf.

De locatie is uniek: in de iconische Stadsfeestzaal in het hart van Antwerpen ontdekken deelnemers onze gloednieuwe kantoren in een inspirerend retail innovatie kader. Makkelijk bereikbaar en met voldoende in-house parkeermogelijkheden.

 

Hoofdprogramma

Keynotes

Gino Van Ossel - Professor - Vlerick Business School

Gino Van Ossel

Het jaaroverzicht 2021

Wat gebeurde er vorig jaar in het land van de detailhandel? Welke gebeurtenissen, ontwikkelingen en trends hebben de vooruitzichten voor 2021 bepaald? Prof. Gino Van Ossel (Vlerick Business School) brengt in zijn eigen onnavolgbare stijl het voorbije retailjaar voor u samen.

 

Jorg Snoeck - CEO & Founder - RetailDetail

Jorg Snoeck

 

Elly Zwinnen - Merchandise - Marketing Director - INNO & Armin Devender - CEO - INNO DEPARTMENT STORE

 

Raf van den Heuvel - General Manager - Albert Heijn België

De eigen koers van Albert Heijn België

In 10 jaar tijd heeft Albert Heijn België een bijzondere plek ingenomen in de Belgische food retail markt. Vandaag groeit de Nederlandse speler met Belgische vleugels als kool. Raf neemt je mee voor een duik in het DNA en het groeiverhaal van Albert Heijn België: dé servicesupermarkt die je verwent met discountprijzen aan de kassa.

 

‘Best Leaflet of the year’: the jury award

Tijdens het middagprogramma Consumer Activation Forum worden 4 awards voor 'Beste Folder van het Jaar' uitgereikt in de categorieën 'Supermarkten', 'Home, DIY, Garden & Animal', 'Electro & Telecom' en 'Beauty, Lifestyle & Brands' . Tijdens het hoofdprogramma wordt de prijs van de vakjury uitgereikt.

 

Timetable

 • 19u-19u20: Gino Van Ossel
 • 19u20-19u30: Best Leaflet of the Year
 • 19u30-19u55: INNO
 • 19u55-20u20: Albert Heijn
 • 20u20-20u30: Recap

Voorprogramma

Gamechangers

Welke retailmodellen zijn toekomstbestendig in een digitale wereld post-COVID? Welke hoge verwachtingen koestert de consument van morgen? RetailDetail-hoofdredacteur Stefan Van Rompaey presenteert innoverende retailconcepten die de grenzen van de klantbeleving verleggen.

 

Jim Cantens - Co-Founder - The Guest & Guy Rietens - Co-Founder - The Guest

 

Maarten Leyts - CEO - Trendwolves

 

Karl Lechat - Head of bicycle project - D'leteren

 

Tim Kamanayo - Marketing Director  & Kelly Notterdam - E-Commerce Manager - Neuhaus 

Afbeelding met persoon, poseren, kostuum

Automatisch gegenereerde beschrijving

 

Brecht Kets - CEO - Play It & Vincent Goddeeris Digital Associate & Organisation Development Manager - Delhaize

Afbeelding met tekst, persoon, person

Automatisch gegenereerde beschrijving

Hoe Delhaize medewerkers efficiënt opleidt met Play It game based learning.

 

Karl Bosmans - Ecommerce Manager - Schoenen Torfs & Dennis De Cat - Founder - Upthrust

Afbeelding met persoon, person, binnen, staand

Automatisch gegenereerde beschrijving

 

Timetable - Game Changers

 • 13u30-13u40: Welcome
 • 13u40-14u00: Vincent Goddeeris - Delhaize & Brecht Kets - Play It
 • 14u00-14u30: Maarten Leyts - Trendwolves
 • 14u30-15u00: Kelly Notterdam & Tim Kamanayo - Neuhaus
 • 15u00-15u30: Break
 • 15u30-16u00: Jim Cantens & Guy Rietens - The Geust
 • 16u00-16u30: Dennis De Cat - Upthrust & Karel Bosmans - Torfs
 • 16u30-17u00: Karl Lechat - D'Ieteren

 

Future of Food

Hoe kunnen we een groeiende wereldbevolking op een gezonde en duurzame manier blijven voeden? Het boek ‘The Future of Food’ beleeft zijn officiële lancering. RetailDetail-oprichter en coauteur Jorg Snoeck presenteert zijn prikkelende toekomstvisie en introduceert sprekers met vernieuwende businessmodellen in food. Deelnemers ontvangen een exemplaar van het boek!

 

Stijn Martens - Founder - Hopr

Afbeelding met tekst, persoon, vasthouden, staand

Automatisch gegenereerde beschrijving

The online supermarket is just a starting point.

Stijn Martens is een ervaren Digital Marketing & E-commerce consultant. Sinds 2019 bouwt hij op een duurzame manier, stap voor stap, de eerste online supermarkt van België uit.

Stijn startte zijn carrière bij een digital agency waar hij zowel nationale als internationale merken hielp met hun digitale strategie. Hij stond daarna mee aan de wieg van de digital shift bij Brussels Airlines als Online Marketing Manager. In 2013 kreeg hij dan de kans om de rol van Chief Marketing Officer op te nemen bij Mobile Vikings. Daar bleef hij tot de overname door Medialaan en sinds 2015 is hij zelfstandige consultant, waar hij o.a. al 4 jaar als Expert Digitale Versnelling voor Telenet Business KMO’s en kleine zelfstandigen helpt met hun digitale vraagstukken.

 

Quirin Dalemans - Director Of Operations - Deliveroo

Afbeelding met tekst, persoon, buiten, person

Automatisch gegenereerde beschrijving

Quirin Dalemans is Director of Operations bij Deliveroo, verantwoordelijk voor business operations, groei, performance en delivery riders.

Hij is mede-oprichter van Klublr, voormalig General Manager van Ubeeqo en heeft gewerkt bij Nestlé Nespresso en de Universiteit van Leuven. Hij is een ervaren leider van snelgroeiende bedrijven en een expert in datagedreven zaken. Quirin is een parapente-piloot, off-the-grid reiziger en gepassioneerd door koffie, liefst veel ervan.


Quirin zal praten over de evolutie van voedselbezorging: hoe we zijn geëvolueerd van directe telefonische bestellingen naar Deliveroo en wat de toekomst is. Hoe Deliveroo data en eten integreert om restaurantpartners te adviseren over voedseltrends en onze klanten toegang te geven tot 's werelds lekkerste en populairste keukens. Quirin neemt je ook mee achter de schermen van bezorgkeukens.

 

Rachid Lamrabat - Trust Builder - Tiqah