RetailHunt: Puma’s ‘Forever Faster’ flagshipstore in Antwerpen | RetailDetail

RetailHunt: Puma’s ‘Forever Faster’ flagshipstore in Antwerpen

Het bekende sportmerk Puma keert terug naar de belangrijkste winkelstraat van Antwerpen, de Meir. Op vrijdag 13 oktober opende het bedrijf de deuren van een nieuwe flagshipstore volgens het ‘Forever Faster’-concept. 

Perfect match

In de winkelruimte van 120 m² staat een ruim assortiment aan sneakers, kledij en accessoires voor zowel mannen als vrouwen. Puma Antwerp biedt zowel prestatiegerichte sportkleding als lifestylecollecties. Bovendien kunnen shoppers in deze winkel vanop de eerste rij de exclusieve samenwerkingen ontdekken die het merk aangaat met bekende persoonlijkheden zoals Rihanna, Cara Delevigne en The Weeknd. Recent nog werd Selena Gomez aangekondigd als nieuwste gezicht van Puma.

 

De keuze om de nieuwe winkel in Antwerpen te openen is weloverwogen: de stad speelt al jaren een toonaangevende rol op het gebied van sport, mode en cultuur in België. Kortom, een stad die perfect matcht met de identiteit van Puma, zegt retaildirecteur Arne Freundt: “I am excited about the opening of our new concept store in Belgium which brings the best of Puma to one of the most unique and inspiring fashion cities of Europe.”