RetailHunt: The Tutu Shop viert verjaardag in Antwerpen | RetailDetail

RetailHunt: The Tutu Shop viert verjaardag in Antwerpen

The Tutu Shop is twee jaar oud en dat viert de tutuwinkel met een eigen winkel in de Huidevettersstraat in Antwerpen. Die omvat meerdere verdiepingen en blijft minstens tot januari open.

 

Voor het eerst hele collectie

The Tutu Shop wil zijn klanten in de nieuwe winkel onderdompelen in de wereld van tutu’s. Dat doet oprichtster Isabelle Dumortier op meerdere verdiepingen, waardoor voor het eerst de volledige collectie van het merk getoond kan worden.

 

De tutu’s zijn er in acht verschillende modellen en in 23 kleuren, waaronder vier nieuwe tinten. Er is ook een ‘limited edition’-collectie te koop. Na de verschillende pop-upshops van het merk mag de nieuwe winkel zich daarom een flagshipstore noemen, meent het merk. Toch is het strikt genomen nog steeds een pop-up: de winkel is in principe slechts open tot januari, al wordt de openingsperiode mogelijk verlengd.

 

The Tutu Shop viert met de opening ook zijn tweede verjaardag. Het concept startte in mei 2016 als webshop, maar kreeg al snel fysieke pop-upwinkels, onder andere in Antwerpen, Knokke en Amsterdam. Ook deze zomer zal het winkelconcept weer op verschillende plekken opduiken, zowel in België als in het buitenland, onthult Dumortier.