Estse doe-het-zelver vervoegt Bricoalliance

Estse doe-het-zelver vervoegt Bricoalliance

Bauhof, de marktleider op het gebied van doe-het-zelf in Estland, sluit zich aan bij Bricoalliance. Met Bauhof sluiten zich 17 winkels aan bij Bricoalliance, waarvan 12 in Estland en 5 in Litouwen. De DHZ-groepering van Belgische bodem vergroot daarmee verder zijn bereik als internationale retailalliantie.

 Bricoalliance stelt zich tot doel sterke zelfstandige DHZ-retailers te alliëren om hun lokale kracht te vergroten. Dit doet het door middel van gezamenlijke aankoop en het uitwisselen van internationale knowhow. General manager Jeroen Lauwers verklaart dan ook bijzonder trots te zijn dat het Estse Bauhof de rangen van Bricoalliance vervoegt.


In Estland is Bauhof met een assortiment van meer dan 40.000 verschillende artikelen en 500 medewerkers de nationale marktleider op het vlak van doe-het-zelf en tuinproducten. Bauhof bedient in zijn winkels zowel de B2B- als de B2C-markt en heeft als unique selling propositions onder meer gebruikscomfort door snelle service, sterke winkellocaties en inspirerende winkelpresentaties gekoppeld aan attractieve prijzen.
 

Tags: