32e DIY & Homing in september 2015 in Kortrijk Xpo | RetailDetail

32e DIY & Homing in september 2015 in Kortrijk Xpo

32e DIY & Homing in september 2015 in Kortrijk Xpo

Na een succesvolle editie van DIY & Homing in september 2013 is de organisatie al druk bezig met de volgende editie, die van 20 tot 22 september 2015 zal plaatsvinden in Kortrijk Xpo.

Vernieuwingen

Vorig jaar kon DIY &Homing 2 procent meer exposanten verwelkomen, wat het totaal op meer dan drieduizend bracht. Om het succes van de vorige editie nog te verbeteren, heeft de organisatie besloten om enkele vernieuwingen aan te brengen. Zo zullen er een aantal seminars op de beursvloer gehouden worden en zullen er ook korte opleidingen en demo's gegeven worden voor winkel- en rayonverantwoordelijken.

 

De organisatie van de beurs is voor de 32e editie volledig in handen van de Kortrijk Xpo. Dat verzorgde voor de vorige edities al de praktische organisatie, maar zal de beurs nu volledig in eigen beheer organiseren. Voorheen was de organisatie in handen van DIY Partners.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Intergamma splitst in twee groepen

09/02/2018

De overname van de winkels van CRH bij Intergamma heeft ervoor gezorgd dat de doe-het-zelfgroep zich in twee stukken heeft gesplitst. Acht aandeelhouders die niet akkoord zijn met de overname gaan immers voortaan hun eigen weg.

Brico en Brico Planit vernieuwen winkelformules

07/02/2018

Doe-het-zelfketen Brico kiest voor een differentiatiestrategie met drie winkelformats en investeert miljoenen euro’s in een renovatie van het hele winkelnetwerk, aan een ritme van vijf à zes winkels per jaar.

Intergamma neemt grootste franchisenemer over

07/02/2018

Intergamma, het moederbedrijf van Gamma en Karwei, heeft de Van Neerbos Groep overgenomen. Die groep is met 156 vestigingen de grootste franchisenemer van Intergamma en is in handen van het Ierse CRH.

Colora opent 60ste verfwinkel in Bree

10/01/2018

Zaterdag opent in Bree de zestigste winkel van Colora, de winkelketen van de Belgische verfproducent BOSS paints. Uitbater Kris Peter Follon was voorheen coach voor meer dan dertig filialen van de keten.

Overname Bricorama door Les Mousquetaires afgerond

05/01/2018

De overname van de doe-het-zelfketen Bricorama door franchisegroep Les Mousquetaires heeft groen licht gekregen van de Franse concurrentiewaakhond. Les Mousquetaires wordt zo de nummer drie op de Franse doe-het-zelfmarkt.

 

Brico eist 7 miljoen van Brusselse franchisenemer

05/01/2018

Brico heeft een van zijn franchisenemers voor de rechter gesleept. De doe-het-zelfketen eist zeven miljoen euro van de Brusselse franchisenemer Benimmo en verkreeg al het ontslag van de zaakvoerders. 

 

Back to top