32e DIY & Homing in september 2015 in Kortrijk Xpo | RetailDetail

32e DIY & Homing in september 2015 in Kortrijk Xpo

32e DIY & Homing in september 2015 in Kortrijk Xpo

Na een succesvolle editie van DIY & Homing in september 2013 is de organisatie al druk bezig met de volgende editie, die van 20 tot 22 september 2015 zal plaatsvinden in Kortrijk Xpo.

Vernieuwingen

Vorig jaar kon DIY &Homing 2 procent meer exposanten verwelkomen, wat het totaal op meer dan drieduizend bracht. Om het succes van de vorige editie nog te verbeteren, heeft de organisatie besloten om enkele vernieuwingen aan te brengen. Zo zullen er een aantal seminars op de beursvloer gehouden worden en zullen er ook korte opleidingen en demo's gegeven worden voor winkel- en rayonverantwoordelijken.

 

De organisatie van de beurs is voor de 32e editie volledig in handen van de Kortrijk Xpo. Dat verzorgde voor de vorige edities al de praktische organisatie, maar zal de beurs nu volledig in eigen beheer organiseren. Voorheen was de organisatie in handen van DIY Partners.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Hoe categoriemanagement bij Gamma de shopper ontzorgt

31/05/2018

"Doe-het-zelf is een agressieve, sterk door promoties gedreven markt." Dat zeggen wij niet, maar wel Kristin Van Limbergen, manager categoriemanagement bij Gamma België. Biedt een doorgedreven categoriemanagement dan concurrentieel voordeel?

Vernieuwde Gamma en Karwei slaan aan

23/05/2018

Intergamma, het moederbedrijf van doe-het-zelfketens Gamma en Karwei, kijkt terug op een sterk jaar: de omzet steeg in 2017 met 1,4 procent, maar vooral het bedrijfsresultaat ging erop vooruit. De vernieuwde winkelconcepten van de groep slaan aan.

Franchisenemer Bourrelier eist 100 miljoen van Intergamma

22/05/2018

Een nieuwe aflevering dient zich aan in het aanhoudende conflict tussen doe-het-zelfgroep Intergamma en z’n franchisenemer, de Franse familie Bourrelier. Die eist een aanzienlijke som kortingen en bonussen terug.

Deverfwebshop.be gaat Frans en zoekt partner

14/05/2018

Het Oost-Vlaamse deverfwebshop.be lanceert een Franstalige website: de verfspecialist wil met boutiquepeinture.fr zowel de Waalse als de Franse markt bedienen en zoekt ook een partner voor verdere expansie.

Hubo werkt samen met klussersplatform ListMinut

08/05/2018

Klanten van doe-het-zelfketen Hubo kunnen sinds maandag een beroep doen op de ruim 4.000 klussers van het deelplatform ListMinut. Beide organisaties kondigen een partnerschap aan voor een periode van minstens vijf jaar.

Floralux opent tweede megatuincenter in Limburg

27/04/2018

Tuincentrum Floralux, in Dadizele goed voor 25.000 m², opent op 1 mei een tweede winkel in het Limburgse Ham. De West-Vlamingen bouwen er een verkooppunt van 15.000 m² op de plaats van het tuincentrum ’t Serreke.