32e DIY & Homing in september 2015 in Kortrijk Xpo

32e DIY & Homing in september 2015 in Kortrijk Xpo

Na een succesvolle editie van DIY & Homing in september 2013 is de organisatie al druk bezig met de volgende editie, die van 20 tot 22 september 2015 zal plaatsvinden in Kortrijk Xpo.

Vernieuwingen

Vorig jaar kon DIY &Homing 2 procent meer exposanten verwelkomen, wat het totaal op meer dan drieduizend bracht. Om het succes van de vorige editie nog te verbeteren, heeft de organisatie besloten om enkele vernieuwingen aan te brengen. Zo zullen er een aantal seminars op de beursvloer gehouden worden en zullen er ook korte opleidingen en demo's gegeven worden voor winkel- en rayonverantwoordelijken.

 

De organisatie van de beurs is voor de 32e editie volledig in handen van de Kortrijk Xpo. Dat verzorgde voor de vorige edities al de praktische organisatie, maar zal de beurs nu volledig in eigen beheer organiseren. Voorheen was de organisatie in handen van DIY Partners.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Patrick Vandenbogaerde weer aan het roer van Brico

05/12/2017

Patrick Vandenbogaerde is aangesteld als de nieuwe managing director van doe-het-zelfketen Brico. Zijn voorganger Dieter Struye verlaat het bedrijf in februari. 

 

Ruzie Intergamma en Bricorama blijft aanhouden

01/12/2017

De problemen bij Intergamma rond de aandelen van CRH zijn nog steeds niet opgelost en nu lijkt de ruzie met de Franse aandeelhouder Bricorama helemaal uit de hand te lopen. Die laatste wil dat de Ondernemingskamer tussenbeide komt.

Hubo viert 25e verjaardag en droomt van sterk Belgisch online merk

09/11/2017

Hubo mag deze maand 25 kaarsjes uitblazen: voor CEO Erwin Van Osta het uitgelezen moment om een feestje te bouwen, maar ook om vooruit te blikken: wordt Hubo “de HuBol.com van de sector”?

Opnieuw geen akkoord over onkruidverdelger glyfosaat

09/11/2017

Op 15 december verloopt de vergunning van glyfosaat, het hoofdingrediënt van de mogelijk kankerverwekkende onkruidverdelger Roundup. De Europese Commissie wilde de vergunning met vijf jaar verlengen ‑ tegen de wil in van het Europees Parlement ‑ en had erop gerekend vandaag groen licht te krijgen van de lidstaten, maar dat plan mislukte.

Hoe e-commerce de concurrentie in doe-het-zelf aanwakkert

02/11/2017

De grote doe-het-zelfketens concurreren online met een steeds ruimer assortiment. De impact van pure players blijft voorlopig eerder beperkt, maar het speelveld wijzigt toch. Welke impact verwachten de retailers?

Aandeelhouder Intergamma stapt naar de rechter

30/10/2017

Bricorama, minderheidsaandeelhouder van Intergamma, stapt naar de rechter. De Fransen zijn het immers niet eens met het verkoopproces van de aandelen van het Ierse CRH, dat bijna 50% van de aandelen van Intergamma in handen heeft.

Back to top