32e DIY & Homing in september 2015 in Kortrijk Xpo

32e DIY & Homing in september 2015 in Kortrijk Xpo

Na een succesvolle editie van DIY & Homing in september 2013 is de organisatie al druk bezig met de volgende editie, die van 20 tot 22 september 2015 zal plaatsvinden in Kortrijk Xpo.

Vernieuwingen

Vorig jaar kon DIY &Homing 2 procent meer exposanten verwelkomen, wat het totaal op meer dan drieduizend bracht. Om het succes van de vorige editie nog te verbeteren, heeft de organisatie besloten om enkele vernieuwingen aan te brengen. Zo zullen er een aantal seminars op de beursvloer gehouden worden en zullen er ook korte opleidingen en demo's gegeven worden voor winkel- en rayonverantwoordelijken.

 

De organisatie van de beurs is voor de 32e editie volledig in handen van de Kortrijk Xpo. Dat verzorgde voor de vorige edities al de praktische organisatie, maar zal de beurs nu volledig in eigen beheer organiseren. Voorheen was de organisatie in handen van DIY Partners.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Eerste Sigma Shop van het land geopend

29/09/2017

Interieurbedrijf Kleur op Maat uit Olen heeft een eerste Sigma Shop geopend in Zoerle-Parwijs. Daarmee zet de verffabrikant in België voor het eerst sterk in op de verkoop aan particulieren en niet enkel aan professionelen.

DHZ-reus Kingfisher heeft het knap lastig

21/09/2017

Kingfisher, Europa’s grootste doe-het-zelfgroep, heeft het voorbije halfjaar meer winst geboekt dan de analisten hadden verwacht. Tot daar het goede nieuws, want het zwakke pond vertekent de omzet en de slechte prestaties van de Franse dochters gooien roet in het eten.

Nieuwe formuledirecteur bij Gamma België

14/09/2017

Na het vertrek van Rudi Petit-Jean heeft Gamma België beslist om een formuledirecteur ad interim aan te stellen. Die eer valt te beurt aan Werner Van Gansbeke, die al zeven jaar bij de retailer aan de slag is.

Bricorama wil Gamma niet verkopen

01/09/2017

Het Franse doe-het-zelfbedrijf Bricorama is niet van plan om de Belgische en Nederlandse vestigingen van Gamma te verkopen. Die geruchten deden al een tijdje de ronde, maar worden nu dus naar de prullenmand verwezen.

Analyse: Opvolger Rudi Petit-Jean wacht zware taak bij Gamma

22/08/2017

Het plotse afscheid van formuledirecteur Rudi Petit-Jean bij Gamma België roept heel wat vragen op over de toekomst van de doe-het-zelfketen, die in woelig vaarwater zit door ruziënde aandeelhouders. 

Rudi Petit-Jean vertrekt bij Gamma

21/08/2017

Rudi Petit-Jean, de formuledirecteur van Gamma België, zal per 1 oktober 2017 Intergamma verlaten. Hij heeft besloten om zijn loopbaan buiten het bedrijf voort te zetten.

Back to top