Eurotuin Groep neemt tuincenter in Geraardsbergen over | RetailDetail

Eurotuin Groep neemt tuincenter in Geraardsbergen over

Eurotuin Groep neemt tuincenter in Geraardsbergen over

Eurotuin Groep, een keten van tuincentra uit Merelbeke, start het nieuwe jaar ambitieus: op 1 januari 2012 neemt het bedrijf tuincenter Brambroek in Geraardbergen-Ophasselt over. De overname kadert in een groeiplan van Eurotuin Groep om “een sterke speler te worden in de branche”.

Tuincenter Brambroek wordt na de overname grondig aangepakt en omgebouwd volgens het Eurotuinconcept. Vanaf maart zal het center in Geraardbergen dan ook Eurotuin Ophasselt gaan heten.

 

De overnemer garandeert alvast dat de acquisitie geen negatieve invloed zal hebben op de personeelssamenstelling. “Integendeel, op korte termijn worden een aantal extra aanwervingen voorzien, omdat de winkel zijn openingstijden moet aanpassen aan die van onze andere winkels,” meldt Rudi De Kerpel van Eurotuin Groep. Zo zal het tuincentrum in de toekomst op zondag de hele dag open zijn, terwijl dat tot nu toe enkel op zondagvoormiddag het geval was.

 

Na de overname telt Eurotuin Groep drie vestigingen: Deinze, Merelbeke en Geraardsbergen-Ophasselt.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Hoe categoriemanagement bij Gamma de shopper ontzorgt

31/05/2018

"Doe-het-zelf is een agressieve, sterk door promoties gedreven markt." Dat zeggen wij niet, maar wel Kristin Van Limbergen, manager categoriemanagement bij Gamma België. Biedt een doorgedreven categoriemanagement dan concurrentieel voordeel?

Vernieuwde Gamma en Karwei slaan aan

23/05/2018

Intergamma, het moederbedrijf van doe-het-zelfketens Gamma en Karwei, kijkt terug op een sterk jaar: de omzet steeg in 2017 met 1,4 procent, maar vooral het bedrijfsresultaat ging erop vooruit. De vernieuwde winkelconcepten van de groep slaan aan.

Franchisenemer Bourrelier eist 100 miljoen van Intergamma

22/05/2018

Een nieuwe aflevering dient zich aan in het aanhoudende conflict tussen doe-het-zelfgroep Intergamma en z’n franchisenemer, de Franse familie Bourrelier. Die eist een aanzienlijke som kortingen en bonussen terug.

Deverfwebshop.be gaat Frans en zoekt partner

14/05/2018

Het Oost-Vlaamse deverfwebshop.be lanceert een Franstalige website: de verfspecialist wil met boutiquepeinture.fr zowel de Waalse als de Franse markt bedienen en zoekt ook een partner voor verdere expansie.

Hubo werkt samen met klussersplatform ListMinut

08/05/2018

Klanten van doe-het-zelfketen Hubo kunnen sinds maandag een beroep doen op de ruim 4.000 klussers van het deelplatform ListMinut. Beide organisaties kondigen een partnerschap aan voor een periode van minstens vijf jaar.

Floralux opent tweede megatuincenter in Limburg

27/04/2018

Tuincentrum Floralux, in Dadizele goed voor 25.000 m², opent op 1 mei een tweede winkel in het Limburgse Ham. De West-Vlamingen bouwen er een verkooppunt van 15.000 m² op de plaats van het tuincentrum ’t Serreke.