Hubo opent in Wevelgem

Hubo opent in Wevelgem
Foto Hubo

De eerder dit jaar overgenomen bouwmarkt Texas in Wevelgem is zopas heropend als een volwaardige Hubo. De doe-het-zelfketen heeft nu 145 vestigingen.

 

Verbouwing snel afgerond

In april kondigde doe-het-zelfketen Hubo al aan dat het de zelfstandige bouwmarkt Texas overnam, een gevestigde naam in Kortrijk en omgeving. De overnemer wilde de verbouwing van de winkel naar het Hubo-concept absoluut afronden voor het bouwverlof en dat is gelukt, na een sterke uitverkoopactie en enkele structurele ingrepen aan het gebouw. De winkel, met een verkoopoppervlakte van 2400m² binnen en een buitenterrein van 400m², heeft er een succesvol openingsweekend opzitten.

 

Wevelgem is de 145e vestiging voor Hubo, nummer 146 volgt dit najaar. Naast de deur zal dan ook zusterbedrijf Plafomat zijn vijfde vestiging zal openen. Plafomat richt zich tot professionelen uit de bouw en industrie met een uitgebreid assortiment aan bouwmaterialen, ijzerwaren en gereedschappen. Het bedrijf had al vestigingen in Hognoul, Oudenaarde, Turnhout en Willebroek.