Di lanceert nieuwe keten Lookiss | RetailDetail

Di lanceert nieuwe keten Lookiss

Di lanceert nieuwe keten Lookiss

Di stelt binnenkort officieel een nieuw winkelconcept voor: Lookiss. De eerste winkel van het concept werd in april geopend in Leuven, in de nabije toekomst worden op enkele andere locaties nog filialen geopend.

100% beauty-concept

Het nieuwe concept wil vooral inzetten op gepersonaliseerde service. Zo zullen er in de winkels gediplomeerde schoonheidsspecialisten en visagisten aanwezig zijn. Di zegt met Lookiss de "complete beautyshopping-ervaring" te willen creëren.

 

Di heeft in België al een keten winkels waar het voornamelijk schoonheidsproducten verkoopt. Met de opening van Lookiss by Di start het met een concept dat vooral de focus legt op make-up. De slogan van de nieuwe formule luidt dan ook "100% beauty concept store".

 

Het zal er producten verkopen van grote merken, zoals L'Oréal, Bourjois, Maybelline, Essie, Orly, UNE, Park Avenue en meer. Wie zijn make-up laat doen in de winkel, voor een bedrag van 20 euro, krijgt nadien ook 20 procent korting op zijn aankopen.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Supermarkt mag concurreren met apotheek

17/07/2018

Minister van Volksgezondheid Maggie De Block werkt aan een Koninklijk Besluit om de verkoop van medische hulpmiddelen mogelijk te maken in supermarkten. Retailers reageren positief, apothekers zijn kritisch. 

Aanhoudende expansie Kruidvat werpt vruchten af

03/07/2018

Drogisterijketen Kruidvat verkocht het voorbije jaar 4,7% meer in België. De keten tekent al een paar jaar op rij Belgische groei op, niet het minst omdat ze steeds nieuwe winkels blijft openen.

Cultmerk Aesop komt naar Antwerpen

04/06/2018

Het Australische schoonheidsmerk Aesop komt binnenkort met een eigen winkel naar Antwerpen: een voormalige sapjesbar aan de Nationalestraat krijgt de primeur. 

A.S. Watson (Kruidvat) lanceert online apotheek PharmaXpert.be

28/05/2018

Dank zij de lancering van een eigen online apotheek, PharmaXpert.be, kan de eigenaar van Kruidvat nu ook in België voorschriftvrije geneesmiddelen verkopen tegen voordelige prijzen.

Henkel en PostNL stappen in Nederlands wasplatform

24/05/2018

Een nieuwe Nederlandse startup, Dobbi, draait de was voor jou: de onderneming haalt thuis je vuile was op en brengt het schoon gestreken en gevouwen terug. PostNL en Henkel investeren al mee in het bedrijf, dat een nieuwe disruptor wil zijn.

Henkel houdt stand in onzekere marktomstandigheden

09/05/2018

Ondanks negatieve wisselkoerseffecten en logistieke problemen in de Verenigde Staten ziet Henkel toch positieve ontwikkelingen in het eerste kwartaal. De lijmafdeling deed het beter dan de divisies wasmiddelen en beauty.