Isabelle De Cock wordt merkmanager MAC in Midden-Oosten | RetailDetail

Isabelle De Cock wordt merkmanager MAC in Midden-Oosten

Isabelle De Cock wordt merkmanager MAC in Midden-Oosten

Isabelle De Cock is de nieuwe merkmanager voor MAC en Jo Malone in het Midden-Oosten: ze volgt in die positie Jesper Abildgaard op, die general manager voor de Noordse markt wordt.

Al zeven jaar bij Estée Lauder

De Cock maakt al zeven jaar deel uit van Estée Lauder Companies, waartoe ook Mac en Jo Malone behoren. Toen ging ze aan de slag als merkmanager voor Crème de la Mer, Bobbi Brown, Jo Malone en Tom Ford in de Benelux. In 2012 werd ze in de Benelux merkmanager voor MAC.

 

Sindsdien heeft het make-upmerk in de Benelux grote sprongen gemaakt: in Nederland is het momenteel marktleider en kende het sinds 2012 een groei van 50 procent. Ook in België groeide MAC met 40 procent en is het marktleider. In België zijn er momenteel 14 winkels van het merk.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Henkel houdt stand in onzekere marktomstandigheden

09/05/2018

Ondanks negatieve wisselkoerseffecten en logistieke problemen in de Verenigde Staten ziet Henkel toch positieve ontwikkelingen in het eerste kwartaal. De lijmafdeling deed het beter dan de divisies wasmiddelen en beauty.

Waarom Ecover niet meestapt in de promotie-oorlog

04/05/2018

Ecologische pionier Ecover mag weer wat rebelser worden en zoekt aansluiting bij de beginjaren. Het merk lanceert een nieuwe afwasmiddelfles en een televisiecampagne. De ambitie? Groei brengen in categorieën die onder druk staan.

P&G wil 100% recycleerbare verpakkingen tegen 2030

17/04/2018

Procter & Gamble kondigt nieuwe duurzaamheidsdoelen aan voor 2030, aangezien het de doelstellingen voor 2020 al voor een groot deel heeft gehaald. Tegen 2030 wil het onder meer alle verpakkingen recycleerbaar of herbruikbaar maken.

Zalando start met verkoop schoonheidsproducten

23/03/2018

Zalando is vandaag in Duitsland gestart met de verkoop van schoonheidsproducten. Die stap werd in oktober al aangekondigd door het Duitse bedrijf en is nu dus een feit. Markten buiten Duitsland volgen wel pas later.

Eigenaar CK Hutchison zet stap opzij

19/03/2018

Li Ka-shing, de eigenaar en topman van CK Hutchison (het bedrijf achter ketens als Kruidvat en ICI Paris XL), zet half mei een stap opzij. Dan geeft de 89-jarige de fakkel door aan zijn oudste zoon, Victor Li.

Europa wil wereldwijd verbod op dierenproeven bij make-up

27/02/2018

Een aantal leden van het Europees Parlement stellen dat er werk moet worden gemaakt van een wereldwijd verbod op dierenproeven die worden uitgevoerd door cosmeticabedrijven. In Europa geldt zo’n verbod al.