Ivan De Jonghe nieuwe president Henkel Benelux | RetailDetail

Ivan De Jonghe nieuwe president Henkel Benelux

Ivan De Jonghe nieuwe president Henkel Benelux

Henkel, het moederbedrijf van merken als Fa, Persil en Pritt, heeft Ivan de Jonghe benoemd tot de nieuwe president voor de Benelux en algemeen manager voor de retaildivisie 'Beauty Care'. Hij volgt in die functie Eric Dumez op, die aan de slag gaat als vice-president human resources beauty care op het hoofdkantoor van Henkel in Düsseldorf.

"Succes uitbouwen"

De Jonghe is al sinds 1992 actief bij Henkel, waar hij ervaring heeft opgebouwd in marketing, sales en supply chain zowel de Benelux, Frankrijk als Duitsland. Sinds 2009 was hij lid van het directiecomité van Henkel Benelux, waar hij verantwoordelijk was voor de professionele divisie van Beauty Care in de Benelux.

 

"Dankzij de consequente implementatie van onze strategie, een sterk merkenportfolio en de geweldige inzet van onze teams heeft Henkel zich in de afgelopen jaren succesvol ontwikkeld in de Benelux. Samen met heel het team wil ik dit succes nog verder uitbouwen en versterken", stelt De Jonghe in het licht van zijn aanstelling.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Unilever waarschuwt online media: adverteren kan zo niet verder

12/02/2018

Unilever dreigt te stoppen met adverteren op online mediakanalen die ondoorzichtig zijn en verdeeldheid zaaien. Dat zegt hun marketingbaas Keith Weed op het IAB-adverteerderscongres. 

Luxemerken stuwen winst L’Oréal

09/02/2018

Ondanks een magere omzetgroei in 2017 kan het Franse cosmeticabedrijf L’Oréal toch uitpakken met een fors gestegen nettowinst. Dat heeft het te danken aan sterke prestaties van het luxesegment, waar de marges hoger zijn.

Trekpleister-directeur wordt topman Kruidvat België en Frankrijk

09/02/2018

A.S. Watson, de holding achter Kruidvat, ICI PARIS XL en Trekpleister, heeft Roland van den Berg benoemd tot algemeen directeur van die laatste keten. Hij vervangt er Bert Verhoef, die aan het hoofd van Kruidvat België en Frankrijk komt te staan.

Medicare-Market wil dit jaar 20 nieuwe apotheken openen

06/02/2018

Medicare-Market, uitbater van de parafarmacie Medi-Market en de apotheken PharmaClic, wil in 2018 120 nieuwe medewerkers aanwerven en 20 nieuwe verkooppunten openen. Tegen 2020 wil de keten groeien naar zeventig vestigingen.

Di lanceert eigen webwinkel

31/01/2018

Vanaf morgen kunnen klanten ook online terecht bij Di, want dan lanceert de Belgische beautyketen een eigen webshop. Het is de volgende stap in de vernieuwingsstrategie van Di.

Ecover gaat volledige gamma vernieuwen

31/01/2018

Ecover, een Belgische producent van ecologische was- en reinigingsmiddelen, gaat de verpakkingen van zijn volledige assortiment vernieuwen. Het afwasmiddel is als eerste aan de beurt, de operatie moet binnen twee jaar afgerond zijn.

Back to top