Workshop: Hoe maak je ook de ‘supply chain’ klaar voor de toekomst?

Foto: Shutterstock

Ook in de supply chain liggen heel wat nieuwe uitdagingen, van veranderende technologie tot strengere duurzaamheidseisen. Hoe maak je de aanvoerketens ‘future-proof’? 

 

De aanvoerketens van morgen nu voorbereiden

Aanvoerketens staan steeds meer onder druk. Hoe kunnen managers van verladers, retailers, en logistieke dienstverleners ook voor hun logistieke (distributie)processen de toekomst op een goede manier voorbereiden? Bart Vannieuwenhuyse, medeoprichter van TRI-VIZOR, organiseert exclusieve, kleinschalige workshops voor retailhub rond het ‘future-proof’ maken van de aanvoerketens.

 

"Alle grote trends en uitdagingen die een impact zullen hebben op de supply chain van morgen worden voorgesteld en besproken. Op welke disruptieve opportuniteiten dien ik in te spelen? Welke bedreigingen dien ik te counteren? De workshop helpt de deelnemers om beter te begrijpen wat de impact van deze trends en uitdagingen is op hun eigen supply chain", legt Vannieuwenhuyse uit. De workshop is daarom ook heel interactief opgevat als een open dialoog, bij voorkeur met diverse functies rond de tafel. 

 

Uitdagingen rond capaciteitstekorten, strengere duurzaamheidseisen, de 'modal shift', evoluerende technologieën en informatiesystemen, demografische ontwikkelingen tot nieuwe risico’s voor bevoorradingsketens… allemaal worden ze op een gestructureerde manier aangebracht en geduid in deze workshop van een halve dag.

 

Klik hier voor meer informatie en om je in te schrijven voor de workshop ‘Future-proofing your supply chains’.