Alessio Castelli nieuwe CEO voor Fiat Chrysler Belgium | RetailDetail

Alessio Castelli nieuwe CEO voor Fiat Chrysler Belgium

Alessio Castelli nieuwe CEO voor Fiat Chrysler Belgium

Alessio Castelli gaat vanaf 1 september aan de slag als CEO van de Belgische afdeling van Fiat Chrysler Automobiles. Hij volgt in die functie Stéphane Labous op, die aan de slag gaat bij FCA France.

13 jaar ervaring bij FCA

Castelli heeft al 15 jaar ervaring in de autosector, waarvan 13 jaar bij Fiat Chrysler Automobiles. Tot op heden was hij aan de slag als CEO van FCA Scandinavië, waar hij verantwoordelijk was voor Zweden, Denemarken en Finland. "Ik ben verheugd de verantwoordelijkheid als CEO van FCA voor de Belgische en Luxemburgse markten op te nemen, op een belangrijk sleutelmoment voor onze onderneming", zegt hij in een reactie op zijn aanstelling.

 

"Ik wens mijn erkentelijkheid uit te drukken over het gerealiseerde werk van Stéphane Labous met het directieteam die hij geïnstalleerd heeft bij FCA Belgium, ik wens hem veel succes toe met zijn nieuwe verantwoordelijkheden binnen de belangrijke Franse markt."

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Uitstel van betaling voor fietswinkels Hans Struijk

27/06/2018

De Nederlandse keten van fietsenwinkels Hans Struijk, die recent door de Belgische eigenaar Fiets! te koop werd gezet, heeft geen investeerder gevonden en zit daardoor in zware financiële problemen.

Fiets! zet Hans Struijk Fietsen in de etalage

23/05/2018

De Nederlandse keten van fietsenwinkels Hans Struijk staat te koop. Fiets!, sinds 2015 de Belgische eigenaar, herstructureert en stopt met de buitenlandse activiteiten. 

Alibaba gaat auto’s verkopen uit een automaat

19/12/2017

Een auto aanschaffen moet even simpel worden als een blikje frisdrank kopen, vindt Alibaba-baas Jack Ma. De Chinese retailer heeft concrete plannen om auto’s te verkopen uit gigantische automaten.

KMO Carrièreprijs voor Michel Permeke

18/12/2017

Autoretailer Michel Permeke ontvangt op 26 januari de KMO Carrièreprijs tijdens De Nacht van de KMO. Hij leidt al 37 jaar het autobedrijf Permeke Motors en is ook medeoprichter van sigarenzaak La Casa del Habano.

Dyson gaat elektrische auto’s maken

27/09/2017

Wie Dyson zegt, die denkt voornamelijk aan stofzuigers. Daar komt binnen enkele jaren mogelijk verandering in, want het bedrijf wil zich vanaf 2020 storten op de markt van de elektrische auto’s.

Mercedes verkoopt aantal Belgische garages

20/07/2017

De Duitse autobouwer Mercedes-Benz gaat een tiental garages in België en Luxemburg verkopen. Momenteel baat het zelf 14 verkooppunten uit in België, daarvan zullen er vijf verkocht worden. In Luxemburg wordt gezocht naar een overnemer voor vijf garages.