Autoglass Clinic breidt uit in het Brusselse

Autoglass Clinic breidt uit in het Brusselse

Autoglass Clinic versterkt zijn aanwezigheid in de Brusselse regio: de speler op de markt van het herstellen en vervangen van autoruiten neemt zijn erkende hersteller Autoglas Denies uit Melsbroek in eigen beheer.

Derde eigen vestiging

Autoglass Clinic heeft twee eigen vestigingen (Hasselt en Lanaken) en twintig erkende herstellers, verspreid over het ganse land. Met de overname van Autoglas Denies, opgericht in 1995 en met zes mobiele ploegen de grootste zelfstandige autoglaspecialist in België, heeft Autoglass Clinic nu een derde eigen vestiging.

 

"We werken nauw samen met de voornaamste lease- en verzekeringsmaatschappijen in België. Het gros van hun klanten bevindt zich in de as Gent-Brussel-Antwerpen. Het is daarom belangrijk dat wij ook in die regio met een eigen vestiging aanwezig zijn", aldus Charline Leroi.

 

Dochter van ex-CEO Carglass

Charline Leroi is de dochter van niemand minder dan Hugo Leroi, oprichter en voormalig CEO van Carglass, 's lands grootste autoruitenspecialist (uit de D'Ieterenstal). Hugo Leroi nam Autoglass Clinic, dat in de jaren 1990 werd opgericht, in 2002 over en gaf de leiding evenals de aandelen in juli 2013 door aan zijn dochter Charline.

 

"2015 wordt voor Autoglass Clinic het jaar van de integratie van de vestiging van Melsbroek", zegt Charline Leroi. "Daarnaast mikken wij op een verdere uitbreiding van ons klantenbestand en het verhogen van onze naambekendheid. Autoglass Clinic wil zich meer gaan profileren als hét alternatief in de markt van de autoglasspecialisten. Een verdere uitbreiding van ons netwerk van erkende herstellers staat ook op de agenda."

Tags: