Nieuwe Ford Flagshipstore in Zaventem

Nieuwe Ford Flagshipstore in Zaventem

De groep Fidenco, die heel wat autodealers onder één dak verzamelt, gaat in Zaventem een compleet nieuwe dealership van Ford bouwen. De vestiging moet in het voorjaar van volgend jaar de deuren openen.

Klaar vlak na autosalon

Het terrein waarop de vestiging wordt geplaatst is 18.000 m² groot en er zal onder andere een showroom gebouwd worden van 1.000 m². Fidenco zegt dat de "flagshipstore state-of-the-art zal zijn" en volledig klaar voor de 21ste eeuw. De opening staat gepland tussen het Autosalon van 2015 en de paasvakantie dat jaar.

 

Volgens Fidenco vult de nieuwe vestiging een leemte in de Brusselse regio: "Die leemte vullen we nu al op met onze Hergon Ford-vestigingen in Sterrebeek, Leuven en Overijse, maar de nieuwe dealership zal onze aanwezigheid nog gevoelig versterken. De fleetmarkt is substantieel in deze regio en er is dus een grote behoefde aan moderne en grote dealerships", zegt afgevaardigd bestuurder René Denayer.

 

Fidenco heeft in de provincies Antwerpen en Vlaams-Brabant een twintigtal vestigingen en ongeveer dertig erkende verdelers. Jaarlijks verkoopt het meer dan 10.000 voertuigen, waarmee het één van de grootste private verdelers is in België. Naast Ford verkoopt de groep ook de merken Hyundai, Volvo en Land Rover.

Tags: