Touring Glass opent twee filialen in Limburg | RetailDetail

Touring Glass opent twee filialen in Limburg

Touring Glass opent twee filialen in Limburg

Autoglasspecialist Touring Glass opent zijn eerste franchisevestigingen in de provincie Limburg, meer bepaald in Hasselt en Tongeren. De uitrol van Touring Glass zit hiermee "mooi op schema".

Tien nieuwe banen bij Boden

Het glasbedrijf van Touring is gelanceerd in april van dit jaar en gaat voor zijn nieuwe uitbreiding scheep met Garage Boden, al ruim 30 jaar actief met garages in Hasselt, Tongeren, Bilzen, Brussel en Halle.

 

"Touring Glass en Garage Boden vullen elkaar goed aan. We streven beide hoge normen na op het vlak van persoonlijke service en klantentevredenheid. Ook heeft Touring Glass een uitstekende strategie en dienstenaanbod die goed passen bij ons streven naar de uitbouw van een one-stop-shop voor autogebruikers", zegt Philip Boden, CEO van de garagegroep. "Met deze nieuwe activiteit zullen we op termijn 10 nieuwe arbeidsplaatsen scheppen", heet het nog.

 

Volgens Ludo Plessers van Touring Glass maakt de samenwerking "herstellingen en vervangingen van autoruiten bij de klant zelf mogelijk. Dat past binnen onze strategie om onze klanten zo weinig mogelijk tijd te laten verliezen." Touring Glass zit naar eigen zeggen "nog altijd op schema om tegen het einde van het jaar te beschikken over 16 strategische vestigingen in België. En ook in 2014 zullen we ons netwerk verder uitbreiden", aldus nog Ludo Plessers.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Uitstel van betaling voor fietswinkels Hans Struijk

27/06/2018

De Nederlandse keten van fietsenwinkels Hans Struijk, die recent door de Belgische eigenaar Fiets! te koop werd gezet, heeft geen investeerder gevonden en zit daardoor in zware financiële problemen.

Fiets! zet Hans Struijk Fietsen in de etalage

23/05/2018

De Nederlandse keten van fietsenwinkels Hans Struijk staat te koop. Fiets!, sinds 2015 de Belgische eigenaar, herstructureert en stopt met de buitenlandse activiteiten. 

Alibaba gaat auto’s verkopen uit een automaat

19/12/2017

Een auto aanschaffen moet even simpel worden als een blikje frisdrank kopen, vindt Alibaba-baas Jack Ma. De Chinese retailer heeft concrete plannen om auto’s te verkopen uit gigantische automaten.

KMO Carrièreprijs voor Michel Permeke

18/12/2017

Autoretailer Michel Permeke ontvangt op 26 januari de KMO Carrièreprijs tijdens De Nacht van de KMO. Hij leidt al 37 jaar het autobedrijf Permeke Motors en is ook medeoprichter van sigarenzaak La Casa del Habano.

Dyson gaat elektrische auto’s maken

27/09/2017

Wie Dyson zegt, die denkt voornamelijk aan stofzuigers. Daar komt binnen enkele jaren mogelijk verandering in, want het bedrijf wil zich vanaf 2020 storten op de markt van de elektrische auto’s.

Mercedes verkoopt aantal Belgische garages

20/07/2017

De Duitse autobouwer Mercedes-Benz gaat een tiental garages in België en Luxemburg verkopen. Momenteel baat het zelf 14 verkooppunten uit in België, daarvan zullen er vijf verkocht worden. In Luxemburg wordt gezocht naar een overnemer voor vijf garages.