Touring Glass opent twee filialen in Limburg

Touring Glass opent twee filialen in Limburg

Autoglasspecialist Touring Glass opent zijn eerste franchisevestigingen in de provincie Limburg, meer bepaald in Hasselt en Tongeren. De uitrol van Touring Glass zit hiermee "mooi op schema".

Tien nieuwe banen bij Boden

Het glasbedrijf van Touring is gelanceerd in april van dit jaar en gaat voor zijn nieuwe uitbreiding scheep met Garage Boden, al ruim 30 jaar actief met garages in Hasselt, Tongeren, Bilzen, Brussel en Halle.

 

"Touring Glass en Garage Boden vullen elkaar goed aan. We streven beide hoge normen na op het vlak van persoonlijke service en klantentevredenheid. Ook heeft Touring Glass een uitstekende strategie en dienstenaanbod die goed passen bij ons streven naar de uitbouw van een one-stop-shop voor autogebruikers", zegt Philip Boden, CEO van de garagegroep. "Met deze nieuwe activiteit zullen we op termijn 10 nieuwe arbeidsplaatsen scheppen", heet het nog.

 

Volgens Ludo Plessers van Touring Glass maakt de samenwerking "herstellingen en vervangingen van autoruiten bij de klant zelf mogelijk. Dat past binnen onze strategie om onze klanten zo weinig mogelijk tijd te laten verliezen." Touring Glass zit naar eigen zeggen "nog altijd op schema om tegen het einde van het jaar te beschikken over 16 strategische vestigingen in België. En ook in 2014 zullen we ons netwerk verder uitbreiden", aldus nog Ludo Plessers.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Dyson gaat elektrische auto’s maken

27/09/2017

Wie Dyson zegt, die denkt voornamelijk aan stofzuigers. Daar komt binnen enkele jaren mogelijk verandering in, want het bedrijf wil zich vanaf 2020 storten op de markt van de elektrische auto’s.

Mercedes verkoopt aantal Belgische garages

20/07/2017

De Duitse autobouwer Mercedes-Benz gaat een tiental garages in België en Luxemburg verkopen. Momenteel baat het zelf 14 verkooppunten uit in België, daarvan zullen er vijf verkocht worden. In Luxemburg wordt gezocht naar een overnemer voor vijf garages.

“Benzine en diesel vanaf 2035 verdwenen”

14/07/2017

In een nieuw rapport voorspellen onderzoekers van ING dat er vanaf 2035 geen wagens meer geproduceerd zullen worden die rijden op diesel of benzine. Volgens het rapport zal elektrisch rijden binnenkort al goedkoper zijn dan met een traditionele motor.

Volvo bant vanaf 2019 klassieke motoren

05/07/2017

Het Zweedse automerk Volvo gaat vanaf 2019 enkel nog maar modellen op de markt brengen die een hybride of volledig elektrische motor hebben. De traditionele modellen zullen volledig verdwijnen.

Pop-up is marketingtool voor Suzuki

22/05/2017

Belevingsmarketing in de praktijk: samen met andere Japanse merken runt Suzuki in Antwerpen een pop-uplounge ter promotie van de nieuwe Swift. Zo brengen ze een stukje Tokio naar België.

Bestellen bij Starbucks kan nu ook via Ford-wagen

24/03/2017

Autobouwer Ford heeft bekend gemaakt dat chauffeurs die beschikken over een wagen met de SYNC3-stemtechnologie binnenkort ook rechtstreeks bestellingen kunnen plaatsen bij koffieketen Starbucks.

Back to top