Dagvers nu ook in Brussel en Gent | RetailDetail

Dagvers nu ook in Brussel en Gent

Dagvers nu ook in Brussel en Gent

Na Antwerpen maakt de coöperatieve vereniging Dagvers, die gezonde en biologische maaltijden aan huis levert, bekend dat ze voortaan ook in Brussel en Gent actief zal zijn.

 

Lokaal en biologisch

Dagvers is een online bestelplatform, waar gebruikers dagverse maaltijden kunnen bestellen en aan huis kunnen laten leveren of kunnen ophalen in één van de afhaalpunten. Daarbij focust de coöperatie op gezonde maaltijden met lokale, biologische en fairtrade ingrediënten zonder bewaarmiddelen, in samenwerking met lokale (bio)boeren.

 

Het platform is al een tijdje beschikbaar in Antwerpen, maar nu zet Dagvers dus ook de stap naar Gent en Brussel. Voor de levering werkt Dagvers samen met Bubble Post, dat de maaltijden met duurzame vervoersmiddelen aan huis levert. “Momenteel gebeuren de gekoelde leveringen voor Dagvers met een bestelwagen op aardgas. Zodra er een meer ecologische manieren beschikbaar is, schakelt Bubble Post daarop over”, aldus initiatiefneemster Inge De Clerck.

 

Dagvers heeft daarnaast een samenwerking met Smartmat in de vorm van de ’15 minuten kookbox’, die ook een maaltijd van Dagvers bevat, die enkel nog moet worden opgewarmd.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Gerelateerde items

Geen fusie tussen veilingen BelOrta en Coöperatie Hoogstraten

21/03/2018

Er komt voorlopig geen fusie tussen de veilingen van BelOrta en Hoogstraten. Een jaar geleden waren daar gesprekken rond opgestart, maar nu maken de twee bedrijven duidelijk dat het plan alvast voorlopig in de koelkast verdwijnt.

Colruyt lanceert socialeshoppingapp Apporto voor grote publiek

21/03/2018

Colruyt heeft het platform Apporto voor het grote publiek gelanceerd. Gebruikers kunnen er hun boodschappenlijstje achterlaten, waarna iemand anders in hun plaats naar de winkel gaat en de boodschappen doet.

HelloFresh koopt Amerikaanse concurrent en groeide sterk in 2017

21/03/2018

HelloFresh zag vorig jaar zijn omzet met 52% omhoog gaan. De dienst voor maaltijdboxen komt ook weer dichter bij het break-evenpunt: eind dit jaar zal er voor het eerst winst zijn, voorspelt het Duitse bedrijf.

Delhaize en Ikea bij winnaars Food Waste Awards

21/03/2018

Voedselverlies staat steeds hoger op de maatschappelijke agenda. De tweede editie van de Food Waste Awards bekroonde de beste ideeën om dit probleem tegen te gaan, en ook twee bekende retailers vielen in de prijzen. 

McDonald’s wil 40 nieuwe vestigingen in België

20/03/2018

Fastfoodketen McDonald’s wil de komende vijf jaar maar liefst 40 nieuwe vestigingen openen in België, wat ongeveer de helft is van het huidige aantal. Zo moeten er 2000 banen bijkomen.

Nieuw concept voor foodstart-ups in hartje Antwerpen

20/03/2018

In de Hoogstraat in Antwerpen vinden kleine start-ups die verse voeding verkopen binnenkort ruimte om hun concept uit te proberen. De indoormarkt opent de deuren in de voormalige De Krak en biedt plaats aan twintig pop-upzaken.

Back to top