Dagvers nu ook in Brussel en Gent

Dagvers nu ook in Brussel en Gent

Na Antwerpen maakt de coöperatieve vereniging Dagvers, die gezonde en biologische maaltijden aan huis levert, bekend dat ze voortaan ook in Brussel en Gent actief zal zijn.

 

Lokaal en biologisch

Dagvers is een online bestelplatform, waar gebruikers dagverse maaltijden kunnen bestellen en aan huis kunnen laten leveren of kunnen ophalen in één van de afhaalpunten. Daarbij focust de coöperatie op gezonde maaltijden met lokale, biologische en fairtrade ingrediënten zonder bewaarmiddelen, in samenwerking met lokale (bio)boeren.

 

Het platform is al een tijdje beschikbaar in Antwerpen, maar nu zet Dagvers dus ook de stap naar Gent en Brussel. Voor de levering werkt Dagvers samen met Bubble Post, dat de maaltijden met duurzame vervoersmiddelen aan huis levert. “Momenteel gebeuren de gekoelde leveringen voor Dagvers met een bestelwagen op aardgas. Zodra er een meer ecologische manieren beschikbaar is, schakelt Bubble Post daarop over”, aldus initiatiefneemster Inge De Clerck.

 

Dagvers heeft daarnaast een samenwerking met Smartmat in de vorm van de ’15 minuten kookbox’, die ook een maaltijd van Dagvers bevat, die enkel nog moet worden opgewarmd.