Voorbije events

 • Future of Food Congress
  Food beleeft z’n platformisering: nieuwe zakenmodellen bedreigen de dominante positie van de supermarkt. De consumentenverwachtingen veranderen, digitalisering zet door, duurzaamheid wordt een eerste vereiste, gezondheid is een prioriteit. Foodretailers en fabrikanten blikken vooruit.
  jun 9, 10:0017:00
  Details
 • Tax & Legal Congress with Deloitte
  Voor retail- en consumentenproducten is er op alle niveaus een steeds complexere wetgeving. Voor het eerst brengt RetailDetail juridische experts en retailers samen met concrete cases op het gebied van verkoopbevordering en btw, data-analyse, de circulaire economie en meer. Dit gratis evenement wordt u aangeboden door Deloitte.
  mei 12, 09:3013:30
  Details
 • RetailDetail Congress
  Elk jaar brengt het RetailDetail Congres toonaangevende retailmanagers uit de Benelux op het podium. Behoefte aan nieuwe retailinzichten? Dan is deze afspraak er één om niet te missen.
  apr 28, 12:0020:00
  Details
 • Omnichannel & E-commerce Congress
  Corona zorgde voor een enorme sprong voorwaarts in e-commerce. Wat zal de toekomst brengen? Hoe ziet het nieuwe normaal in e-commerce eruit? En welke impact heeft dit op winkelgebaseerde en omnichannel-retail?
  mrt 24, 12:3019:30
  Details
 • Captains of Retail 2022
  Tweejaarlijks organiseren we een exclusief VIP-event voor retail CEO’s.
  mrt 16, 18:0023:00
  Details

Geïnteresseerd om partner te worden op onze events?

Contacteer kjell.bries@retaildetail.be voor meer info.