L’Artisane maakt pizza met tv-chef Sofie Dumont

L’Artisane maakt pizza met tv-chef Sofie Dumont

De Belgische pizzafabricant L'Artisane brengt een 'De keuken van Sofie pizza' op de markt. Die werd ontwikkeld in samenwerking met tv-chef Sofie Dumont, die op VTM het gelijknamige kookprogramma presenteert.

Authentieke Belgische ingrediënten

De pizza is belegd met sjalotten, Brugse belegen kaas, pastinaak en gegrilde courgette. "Samen met L'Artisane wou ik een unieke pizza samenstellen met authentieke Belgische ingrediënten. Pastinaak mocht voor ons niet ontbreken. Deze 'verloren groente' is bijzonder aromatisch en heeft een lekkere zoete smaak, waardoor dit ingrediënt perfect op een pizza past", aldus Dumont.

 

L'Artisane werd in 1998 opgericht en maakt verse pizza's en bereide maaltijden. Alles wordt met de hand gemaakt, zonder toevoeging van additieven of conserveringsmiddelen. De producten worden naast in België ook verkocht bij supermarkten in Frankrijk en Luxemburg.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Filet Pur: Het kan altijd nog erger

20/10/2017

Het is geen feestje hoor, werken in FMCG. Slechts enkelen komen er vrolijk mee weg, de meerderheid lijdt in stilte. Zoals nogmaals blijkt uit het ironische weekoverzicht van RetailDetail Food, dat vandaag vol nuttig advies staat.

RetailDetail Food #24 staat online

20/10/2017

Zijn winkels in drukke stadscentra steeds moeilijker bereikbaar? Voelen ze het aan de omzet, nemen ze maatregelen? Het nieuwe nummer van de gepersonaliseerde RetailDetail Food krant gaat er dieper op in.

Vleesvervangers bezig aan sterke opmars

20/10/2017

De verkoop van vleesvervangers is de voorbij drie jaar met maar liefst 40% gestegen. Ondertussen koopt een kwart van de Belgische huishoudens wel eens een vleesvervanger en is het aanbod sterk gegroeid.

Metro kent kleine groei in 2016/2017

20/10/2017

Uit de voorlopige cijfers van het Duitse Metro blijkt dat het bedrijf in het boekjaar 2016/2017 met 1,6% is gegroeid. Ook op vergelijkbare basis was er nog net sprake van groei. Metro spreekt van een succesvol jaar.

Emté blijft wegen op resultaten Sligro Food Group

19/10/2017

Bij de bekendmaking van de resultaten voor het derde kwartaal heeft Sligro Food Group laten verstaan dat het nog steeds op zoek is naar een oplossing voor Emté. Ondertussen blijft de omzet van die bedrijfstak dalen.

Unilever verkoopt minder ijsjes in magere zomer

19/10/2017

De voorbije zomer was er maar weinig sprake van stralend weer en dat heeft ook zijn effect gehad op de ijsverkoop van Unilever. Dat onderdeel van het Brits-Nederlandse bedrijf zag zijn omzet met 6,7% dalen.

Back to top