RetailDetail organiseert 'Retail Facility’-dag op 28 februari

Foto: Shutterstock

Hoe kan je winkelpanden nog beter beheren? Welke oplossingen zorgen voor een efficiënter en kostenvriendelijk gebouw? Op 28 februari 2019 organiseert retailhub de ‘retail facility’-dag rond precies die vragen.

 

Gebouwbeheer ‘futureproof’ maken

Voor het eerst wordt een hele dag gewijd aan ‘retail facility’, in het eigen kennis- en belevingscentrum van RetailDetail. De eerste ‘retail facility’-dag op 28 februari wordt een unieke dag met de focus op hoe retailers en facilitymanagers hun gebouwbeheer verder kunnen optimaliseren. 

 

In retailhub, het kennis- en inspiratiecentrum van RetailDetail met 1250 m² aan toegepaste innovatie, pitchen uiteenlopende bedrijven hun meest innovatieve facility-oplossingen. Rondleidingen door het retailhub-kenniscenter bieden daarnaast nieuwe inzichten in de belangrijkste retailtendensen en hoe die een impact hebben op de inrichting van gebouwen.

 

Gezien de volledige focus op retail is deze dag uniek. Technologieaanbieders, studiebureaus, designbureaus, architecten, facility-beslissers bij retailers vinden elkaar op 28 februari om samen mee te denken over – en mee te werken aan – een efficiënt gebouw met een lagere verbruikskost, maar ook over het beheer van het gebouw op langere termijn.

 

 

Klik hier voor meer informatie en om in te schrijven.