Made.com opent showroom in Antwerpen

Made.com opent showroom in Antwerpen

Online meubelverkoper Made.com opent in Antwerpen een eigen tijdelijke showroom, met een twist: de toonzaal zal slechts één weekend per maand geopend worden en een selectie aan meubels tonen, die via de webshop kunnen gekocht worden.

Offline aanwezigheid is essentieel

De showroom is te vinden in de Marialei in Berchem, vlakbij het sterrenrestaurant The Jane. Made.com heeft op andere locaties al eerder showrooms geopend: onder andere in Amsterdam kunnen klanten terecht om de meubels eens uit te testen voor aankoop.

 

Ook buiten de weekends waarin de showroom geopend is, kunnen klanten de meubels uittesten. Made.com heeft immers drie lofts volledig ingericht en beschikbaar gesteld voor overnachtingen.

 

“Ik ben ervan overtuigd dat alleen online kan werken, maar dat het niet de nodige successen zal opleveren, net zoals alleen offline. Wij geloven heel sterk in de combinatie offline en online, waarbij die twee elkaar sterker maken. In regio’s waarin we een showroom openen, zien we echt een groei op alle vlakken. Om verdere groei te realiseren, zie ik offline dus wel als essentieel”, zei Damien Poelhekke, directeur voor België en Nederland bij Made.com, eerder al over de noodzaak van showrooms.