Coca-Cola pop-upt in Antwerpen

Coca-Cola pop-upt in Antwerpen

Deze week opent Coca-Cola, samen met jongerenzender Jim, een exclusieve pop-upwinkel in de Stadsfeestzaal in Antwerpen. Gedurende vijf dagen staat alles in het teken van ‘sharen’. De JIM Share A Coke Pop Up wordt dé plaats om dingen te delen.

Blikjes, VJ's en audities

De place-to-be is de Antwerpse Stadsfeestzaal, en meer bepaald de vroegere Saturn-locatie. In de tijdelijke winkel staan maar liefst 3.000 Coca-Cola flesjes uitgestald, maar als je tussen alle flesjes jouw naam niet kan terug vinden, kan je aan de speciale automaten terecht om je eigen blikje Coca-Cola te laten personaliseren.

 

Ook JIM is sterk aanwezig in de pop-up: je kan er zelfs je kans wagen om de nieuwe JIM-VJ te worden! Dagelijks zijn er ook optredens en live-uitzendingen vanuit de tijdelijke winkel, en je kan er ook terecht voor allerlei goodies van de zender. De pop-up zelf staat er nog tot en met zaterdag 30 augustus.

 

Onze reporter dompelde zich met alle plezier even onder in de cola-ervaring: het resultaat is te vinden op onze Facebook-pagina.

Tags: