15% korting bij gebruik herbruikbare charcuteriedoos

15% korting bij gebruik herbruikbare charcuteriedoos

15% korting bij gebruik herbruikbare charcuteriedoos
Shutterstock

Vanaf vandaag krijgen klanten bij de lokale AD Delhaize van Geetbets korting wanneer ze een herbruikbare charcuteriedoos gebruiken. Liever een korting dan statiegeld, zo vindt uitbater Carl Vanhove.

 

Plastic verpakkingen vermijden

“Mei Plasticvrij” en de “Plastic Attack” op een aantal supermarkten begin deze maand heeft de uitbater van de AD Delhaize in Geetbets op een idee gebracht: hij is een actie gestart tegen het gebruik van plastic verpakkingen. "Aangezien de supermarkten de laatste tijd een beetje beschouwd worden als de grote vervuiler, willen wij nu zelf initiatieven nemen om het gebruik van plastic verpakking te vermijden", zegt Vanhove in de regionale editie van Het Nieuwsblad. "Wij gaan geen extra heffingen of statiegelden in het leven roepen, maar de mensen met een directe korting belonen."

 

Volgens Vanhove heeft iedereen wel een herbruikbare charcuteriedoos in huis. “Zo niet kan men er bij ons eentje kopen tegen 4 euro”, zegt de pientere zakenman. De kennismakingsactie loopt tot 15 augustus en gaat daarna over in 10% korting. “Levenslang”, zo belooft de man.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Gerelateerde items

Britten kunnen kassaloos shoppen bij Sainsbury’s

14/08/2018

Ook bij de Britse supermarktketen Sainsbury’s loopt nu een proefproject met mobiel scannen en betalen: met behulp van hun smartphone kunnen klanten boodschappen doen zonder langs de kassa te hoeven.

HelloFresh gaat toch nog niet voor winst

14/08/2018

Hoewel HelloFresh winst had beloofd voor het einde van dit jaar, geeft de leverancier van maaltijdboxen nu toch de voorkeur aan nieuwe investeringen. Na een sterk tweede kwartaal gaat het bedrijf voor extra groei in de Verenigde Staten.

Kassaloos shoppen en betalen nu ook naar OKay

13/08/2018

Na de Spar-winkels van Colruyt Group kan je nu ook kassaloos winkelen bij OKay en OKay Compact. Met de app ‘Scan. Pay. Go.’ lopen shoppers de winkel uit zonder nog aan een kassa aan te hoeven schuiven.

United Petfood blijft op overnamepad

09/08/2018

United Petfood, fabrikant van honden- en kattenbrokken en hofleverancier van menig huismerk van supermarkten, rijgt de overnames aan elkaar. Een maand na de overname van een Spaanse concurrent doen de Gentenaars dat kunstje nog eens over in Roemenië.

AB InBev wil Afrika aan de drank krijgen

09/08/2018

Het groeipotentieel van AB InBev ligt in Afrika. De brouwerij heeft hoge verwachtingen van het continent: de welvaart en de bevolking, die steeds vaker een biertje lust, groeien er snel. 

Concurrentiewaakhond eist uitleg rond comeback Albert Heijn in Lokeren

09/08/2018

De Belgische Mededingingsautoriteit heeft Ahold Delhaize om informatie gevraagd nu dochter Albert Heijn nog dit jaar een winkel in Lokeren zal openen. Eerder moest het supermarktconcern zijn vestiging daar immers sluiten om groen licht te krijgen voor de megafusie.