Bakkerij Paul opent twaalfde vestiging

Bakkerij Paul opent twaalfde vestiging

Bakkerijgroep Paul opende op 16 november zijn twaalfde vestiging in België. Dat gebeurde in het metrostation Madou in Brussel. Het eerste filiaal van de keten opende in 2007 zijn deuren in België.

Snelle expansie

In het metrostation Madou opende Bakkerij Paul een vestiging van het concept Petit Paul. Dat is aangepast aan de noden van reizigers, waarbij extra aandacht wordt besteed aan onder andere snelheid en gemak. Het is ondertussen de vierde vestiging van Petit Paul.


De komende maanden komen daar nog enkele bij: de bakkerijketen wil dit jaar nog eens drie nieuwe vestigingen openen, ook allemaal volgens het kleinere concept. De nieuwe bakkerijen zullen in december hun deuren openen in de metrostations Brussel-Noord en Schuman. Ook volgend jaar moeten er zes filialen de deuren openen.


Naast Brussel heeft de keten ook plannen om verder uit te breiden in Vlaanderen. Eerder dit jaar werd de eerste Vlaamse vestiging geopend in het Ring shopping center in Kuurne. De rechten op Bakkerij Paul zitten in België bij Top Brands, dat ook zeggenschap heeft over 209 vestigingen van Pizza Hut in Frankrijk en België. Onlangs werd het ook eigenaar van Wasbar. Bakkerij Paul is in 36 landen te vinden met meer dan 600 bakkerijen.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Popsss verkoopt Belgische topwijnen in pop(sss)-up store

17/11/2017

Wijndistributeur Popsss, die uitsluitend wijnen van Belgische wijnboeren online verdeelt, opent een tijdelijke winkel in hartje Brussel. Tot het einde van het jaar vinden wijnliefhebbers er onder andere de fijnproeverscollectie "Crazy Belgians".

Filet Pur: Een kwestie van indigestie

17/11/2017

In sommige hoofdkwartieren stijgt de nervositeit zienderogen, maar voor fijnproevers was het geen al te kwade week. Iets gemist? Met het pittig gekruide overzicht van RetailDetail Food bent u weer helemaal mee!

‘Back to the future’ in food met Jean-Pierre Roelands

17/11/2017

In food gaan we ‘back to the future’, gelooft Jean-Pierre Roelands, die meer dan 20 jaar lang commercieel directeur van de Colruyt Group was en exclusief op de RetailDetail Night zijn visie op de toekomt van foodretail deelt.

 

"Onthaalmoeder wordt winkelier"

17/11/2017

Marieke Vermeire runt met haar man de Carrefour Express aan de Luikersteenweg in Hasselt. "Toevallig was Carrefour, net op het moment dat wij de stap overwogen, op zoek naar franchisenemers om het pand uit te baten en zo hebben we elkaar gevonden."

Delhaize schenkt zeven miljoen maaltijden weg

17/11/2017

Tegen 2020 wil Delhaize de helft van haar onverkochte voedingsproducten kunnen schenken aan sociale verenigingen. Daarmee zet de supermarktketen een tandje bij in de strijd tegen voedselverspilling.

RetailDetail Food #25 staat online

17/11/2017

Hoe gaan foodwinkeliers om met agressieve klanten in de winkel? Dat is één van de thema’s in het 25e nummer van RetailDetail Food, de gepersonaliseerde krant voor supermarktondernemers.

Back to top