Bakkerij Paul opent twaalfde vestiging

Bakkerij Paul opent twaalfde vestiging

Bakkerijgroep Paul opende op 16 november zijn twaalfde vestiging in België. Dat gebeurde in het metrostation Madou in Brussel. Het eerste filiaal van de keten opende in 2007 zijn deuren in België.

Snelle expansie

In het metrostation Madou opende Bakkerij Paul een vestiging van het concept Petit Paul. Dat is aangepast aan de noden van reizigers, waarbij extra aandacht wordt besteed aan onder andere snelheid en gemak. Het is ondertussen de vierde vestiging van Petit Paul.


De komende maanden komen daar nog enkele bij: de bakkerijketen wil dit jaar nog eens drie nieuwe vestigingen openen, ook allemaal volgens het kleinere concept. De nieuwe bakkerijen zullen in december hun deuren openen in de metrostations Brussel-Noord en Schuman. Ook volgend jaar moeten er zes filialen de deuren openen.


Naast Brussel heeft de keten ook plannen om verder uit te breiden in Vlaanderen. Eerder dit jaar werd de eerste Vlaamse vestiging geopend in het Ring shopping center in Kuurne. De rechten op Bakkerij Paul zitten in België bij Top Brands, dat ook zeggenschap heeft over 209 vestigingen van Pizza Hut in Frankrijk en België. Onlangs werd het ook eigenaar van Wasbar. Bakkerij Paul is in 36 landen te vinden met meer dan 600 bakkerijen.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Filet Pur: Gratis is het nieuwe duur

22/09/2017

Wat een week! De ene na de andere retailer wordt onder curatele geplaatst, en een omgekeerde driehoek zet de foodsector op zijn kop. Klinkt mysterieus? Lees dan gauw het FMCG-overzicht van RetailDetail Food.

Spar Good Food verbindt retail met horeca

22/09/2017

Beleving is essentieel voor het succes van de buurtwinkel. Spar Lambrechts bedacht daarom het onderscheidende concept Spar Good Food, dat een bruggetje legt richting buitenhuisconsumptie.

RetailDetail Food #22 staat online

22/09/2017

In het nieuwe nummer van RetailDetail Food maken we een stand van zaken op met enkele franchiseformules. Waar zijn ze momenteel mee bezig, bij Spar Colruyt Group, Lambrechts, Delhaize, Carrefour en Alvo?  

Passendale. Proef de traditie van bij ons.

22/09/2017

(publireportage) Passendale, een Belgische kaas, traditioneel bereid volgens een origineel recept. Elke Passendale bol wordt met de nodige zorg en vakkundigheid vervaardigd onder het wakend oog van onze kaasmeesters. 

Breaking: François-Melchior de Polignac weg bij Carrefour Belgium

22/09/2017

De redactie verneemt dat de CEO van Carrefour Belgium het bedrijf verlaat. Guillaume de Colonges, zopas benoemd tot directeur exécutif Europe du Nord et de l’Est, zal rechtstreeks de directie van Carrefour Belgium op zich nemen. 

Louis Delhaize lanceert huismerk ‘Louis’

22/09/2017

In het groeiende segment van buurtwinkels en petrolshops zet Delfood meer dan ooit in op differentiatie. Het nieuwe huismerk Louis wil een merk op mensenmaat zijn, met een uitgesproken Belgisch karakter. 

Back to top